Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cz 350 felújítás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Cz 350 felújítás

Sziasztok! Egy álmom vált valóra azzal, hogy tulajdonosa lettem egy Cz 350 472.4-esnek.Fellelt állapotban van, de szeretném eredeti állapotúra visszaállítani.Remélem ebben tudtok majd hasznos tanácsokkal segíteni és a felmerülő alkatrészek beszerzésében tanácsot adni.Dokumentálni fogom a felújítás menetét képekben amit majd megosztok veletek.Remélem sok örömöm lesz a munkában azután majd az újjászületett gép használatában.

Szia! Üdv köztünk! Nekem is ugyanilyen típusu még gyári festésű motor a napi használatos gépem. Amiben tudok, szívesen segítek.
    OdinHEM, sepy és Che kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Szia!Előre is köszönöm , de remélem nem sok akadály fog felmerülni. Az első lehetséges probléma a pontos színkód megállapítás lesz.Jelenleg bordó , de nekem a narancs jobban tetszik.Ha esetleg tudsz benne segíteni megköszönném

Komment

Szia Zénó!

Nekem is ilyen gépem van - jelenleg kosaras állapotban. Képeket a profilomban találhatsz róla. Kérdezz bármit, ami a géppel kapcsolatos, és azonkívül is. Szívesen segítek én is, bár Wsievers úgyis megelőz mindig a válasszal.

Örülök, hogy erősíted a Czetkásokat.
        OdinHEM, Igor és sepy kedvelte ezt.

Komment

Na megtaláltad az első fogós kérdést. Én nem találtam csak fantázianeveket a színekkel kapcsolatban( a legjobb a dínózöldközeli sárga ). Az enyém erőstürkiz színű volt amikor megvettem, majd kékeszöld lett most meg kék. A poén hogy én nem festettem át, de minden forgalmi csere után másféle színvakságban szenvedő vizsgabiztost találok
          sepy, OdinHEM és Igor kedvelte ezt.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Üdv itt, jó olvasni ebben a fogyasztói világban olyat, hogy "Egy álmom vált valóra azzal, hogy tulajdonosa lettem egy Cz 350 472.4-esnek".... nem GAY-esixer, meg herifidzon stb... Nekem ugyan Jawa van, de némi motorikus alkatrésszel tudok én is szolgálni illetve van egy műhelykönyvem is a típushoz - nem gépkönyv- ha odajutok fel is töltöm, hogy másnak is elérhető legyen!
            sepy, CZsolti és wsievers kedvelte ezt.

Komment

A Jawa színekkel kapcsolatban valahol valamelyikőtök azt írta, hogy a Skoda színskála szerint festették a Czetkákat is. Skoda színkódú sprayt pedig lehet kapni, de színkódot is találsz a neten pl itt:

Skoda színkatalógusok - fotók - skodaklub.com

Keresem gőzerővel amit akkor nekem írtatok, de nem találom. Azt tudom, hogy Békésen a Színfolt festékboltban láttam olyan piros színű akrylsprayt, ami majdnem stimmelt az enyémhez. Biztos van narancssárgában is.

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Az enyém erőstürkiz színű volt amikor megvettem, majd kékeszöld lett most meg kék. A poén hogy én nem festettem át, de minden forgalmi csere után másféle színvakságban szenvedő vizsgabiztost találok
              Az enyémbe a fehér idom miatt azt írták, hogy színhibás bordó. ...
              (Jegyzé egy kerékhiányos vizsgabiztos. ... )
              sepy, és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X