Sziasztok! Egy álmom vált valóra azzal, hogy tulajdonosa lettem egy Cz 350 472.4-esnek.Fellelt állapotban van, de szeretném eredeti állapotúra visszaállítani.Remélem ebben tudtok majd hasznos tanácsokkal segíteni és a felmerülő alkatrészek beszerzésében tanácsot adni.Dokumentálni fogom a felújítás menetét képekben amit majd megosztok veletek.Remélem sok örömöm lesz a munkában azután majd az újjászületett gép használatában.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Cz 350 felújítás
Collapse
X
-
Na megtaláltad az első fogós kérdést. Én nem találtam csak fantázianeveket a színekkel kapcsolatban( a legjobb a dínózöldközeli sárga
). Az enyém erőstürkiz színű volt amikor megvettem, majd kékeszöld lett most meg kék. A poén hogy én nem festettem át, de minden forgalmi csere után másféle színvakságban szenvedő vizsgabiztost találok
- 3 likes
Komment
-
Üdv itt, jó olvasni ebben a fogyasztói világban olyat, hogy "Egy álmom vált valóra azzal, hogy tulajdonosa lettem egy Cz 350 472.4-esnek".... nem GAY-esixer, meg herifidzon stb... Nekem ugyan Jawa van, de némi motorikus alkatrésszel tudok én is szolgálni illetve van egy műhelykönyvem is a típushoz - nem gépkönyv- ha odajutok fel is töltöm, hogy másnak is elérhető legyen!
- 3 likes
Komment
-
A Jawa színekkel kapcsolatban valahol valamelyikőtök azt írta, hogy a Skoda színskála szerint festették a Czetkákat is. Skoda színkódú sprayt pedig lehet kapni, de színkódot is találsz a neten pl itt:
Skoda színkatalógusok - fotók - skodaklub.com
Keresem gőzerővel amit akkor nekem írtatok, de nem találom. Azt tudom, hogy Békésen a Színfolt festékboltban láttam olyan piros színű akrylsprayt, ami majdnem stimmelt az enyémhez. Biztos van narancssárgában is.
Az enyémbe a fehér idom miatt azt írták, hogy színhibás bordó.wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz enyém erőstürkiz színű volt amikor megvettem, majd kékeszöld lett most meg kék. A poén hogy én nem festettem át, de minden forgalmi csere után másféle színvakságban szenvedő vizsgabiztost találok
...
(Jegyzé egy kerékhiányos vizsgabiztos.
... )
sepy, és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment

Komment