Közlemény

Collapse
No announcement yet.

szatsa belépése

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

szatsa belépése

Új tagként mindenkit üdvözlök.
    A multat tisztelö és minden régi dolgot értéknek tartó ember vagyok. Megpróbálom megmenteni amit
    még meglehet. Sok egyéb között két motorom van IZS 49 és egy Simson S50B.
    Jelenleg alkatrészt és főleg információt gyöjtök róluk.

Szia Szatsa!

Információgyűjtéssel kapcsolatosan jó helyre tévedtél. A letöltések menüben bőven találsz információt mindkét gépről. Az orosz motorkerékpárok terén is lesz segítséged minden bizonnyal. Igen lelkes és főleg kitartó tulajdonosok vannak itt, akik nap, mint nap emlékeztetnek minket egyéb géptulajdonosokat a hálaadási kötelezettségre, hogy nem orosz motorkerékpárt tudhatunk magunkénak.

Nekem egy Cezet 350 472-esem van, Simson S50-est meg elég sokat javítottam. Sőt gondolkodom is, hogy venni kéne egyet. Isten hozott nálunk, érezd jól magad.
    OdinHEM és Che kedvelte ezt.

Komment

Üdv köztünk!
      Én is Izzsel bírkozom jelenleg, de az csak egy szimpla Planeta 2-es(vagyis az szeretne lenni). Az Izs tantárgyban én is még csak tanulni járok ide Az szovjet "frontról" van még egy K-750-em, és szintén Cz 350 472 tulajdonos vagyok. Legyél aktív tagja a fórumnak, és szívesen várjuk bármilyen témában a hozzászólásod, elég sokszínűvé duzzadt már ez a terület, mndenki megtalálja itt a kedvére való témákat.
      OdinHEM és Che kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X