Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozom

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozom

Sziasztok régi motoros voltam és most újra két kerékre kaptam. Nagyon szeretem a DDR márkájú motorokat.
    Nemrégiben szereztem egy "15 éve félre dobott!" ts 125 -öst. Jelenleg műszaki vizsgáztatni szeretném a drágaságomat, de elektromos gondjai vannak és ezekre kérnék tőletek szakmai segítséget.

Üdvözöllek Vénróka! Már én sem tartozom a" tinágerek" táborába viszont hasonló indíték vezérelt mikor úlból nyeregbe szálltam. 68 óta szárad a jogsimban a tinta az Á kategóriánál ez nem dicsekvés csak egy állapot! Nekem egy 71- es kiadású Sport CZ-m van. Nekem MZ.m nem volt de itt a fórumon sok szakmai segítséget kaphatsz, kérdezz bátran.
    taluga és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Üdv a fórumon! Én is a gyorsreagálású Czetkás erőkhöz tartozom, de volt nekem is Ts em, amíg el nem lett adva egy nagyobb motor miatt. Ha elektromos gondod van, azon úrrá tudunk lenni
      taluga és sepy kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Üdv a fórumon! Én is az MZ-sek táborát erősítem, volt már pár darabom belőlük és most egy TS 250/1 típusú vasat hajtok a mindennapokban! A fórumos srácok nagyon segítőkészek és sok közöttük a hozzáértő.
        Wsiewers szavaira reagálva: az én elektromos gondomon is úrrá lettek
        sepy kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X