Üdv 40 éve fertőződtem meg de az elmúlt 2 évem már erősen csepel és pannonia irányu , jelenleg egy 1958 06 TL 250 F motor oldalkocsival felújításán dolgozom és teljesen korhüen akarom megcsinálni de nehéz mert nem azonosak a begyűjtött infók . Már sok szakival találkoztam.pesti lévén láttam szép mocikat lassan haladok de idő az van.Papirjai is 15hónapi kemény munkával rendeződtek megvan a tulaj tudom a történetét még az 1958 ban vásárolt 3 db sisakját is megkaptam.Úgyhogy nemsokára az utat rovom e csodával.először léptem be a fórumra még új nekem de elkezdtem.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás.Ceppeli vagyok.
Collapse
X
-
Kedves Csepeli!
Köszönöm,hogy regisztráltál a fórumon és ezzel a közösségünk tagja lettél.A fórumon,a Csepelekhez és Pannóniákhoz nagyon sok ismeret anyag és tudás van felhalmozva és,ha kérdésed van biztosan lesz válasz és segítség.Vannak újonan belépők,akik panaszkodnak a fórum szerkezetére,hogy nehezen lehet megtalálni valamit,de ez csak azért van ,mert nem ismerik.Általában az ember olyan,ha szeretne valamit megkapni,azt igen gyorsan szeretné és ezzel lezártnak tekinti a dolgot.
Mi egy önszerveződő közösség vagyunk,vannak itt profik,kezdők,jó helyes írók és rosszul,-sőt lehet még dadogósok is,de soha senki,nem lett elutasítva,ha kért.A stílusa volt már kifogásolva,egy-két embernek,a közösség által és ,ha nem változtatott rajta előbb-utóbb belátta és nem jelentkezett többé.
Kérlek maradj köztünk és légy a fórum építő,aktív tagja!
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
-
Szia Csepeli!
Én is csatlakozom Che hozzászólásához is és az üdvözlők köréhez is. Nem tudom mi a neve ennek a betegségnek, mert tünetmentesen terjed. hosszú a lappangási ideje és néha egész váratlanul tör rá az emberre. Én is így jártam tavaly novemberben. Azóta vagyok a fórumnak is tagja. Túl a 600-ik hozzászóláson hálás vagyok a Gondviselőmnek, hogy ide vezetett, mert nem csak egy jó csapatnak lettem a tagja, hanem már barátim is vannak.
Remélem, hogy aktív tagja leszel a fórumnak. Olvasgass minket, a petíciós részt különösen. Ha sikerül az elképzelésünk, akkor a második motorod papírjait már nem kell 15 hónapig intézned.
Üdvözlettel: CZsolti
- 4 likes
Komment
Komment