Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás.Ceppeli vagyok.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás.Ceppeli vagyok.

Üdv 40 éve fertőződtem meg de az elmúlt 2 évem már erősen csepel és pannonia irányu , jelenleg egy 1958 06 TL 250 F motor oldalkocsival felújításán dolgozom és teljesen korhüen akarom megcsinálni de nehéz mert nem azonosak a begyűjtött infók . Már sok szakival találkoztam.pesti lévén láttam szép mocikat lassan haladok de idő az van.Papirjai is 15hónapi kemény munkával rendeződtek megvan a tulaj tudom a történetét még az 1958 ban vásárolt 3 db sisakját is megkaptam.Úgyhogy nemsokára az utat rovom e csodával.először léptem be a fórumra még új nekem de elkezdtem.

Kedves Csepeli!

Köszönöm,hogy regisztráltál a fórumon és ezzel a közösségünk tagja lettél.A fórumon,a Csepelekhez és Pannóniákhoz nagyon sok ismeret anyag és tudás van felhalmozva és,ha kérdésed van biztosan lesz válasz és segítség.Vannak újonan belépők,akik panaszkodnak a fórum szerkezetére,hogy nehezen lehet megtalálni valamit,de ez csak azért van ,mert nem ismerik.Általában az ember olyan,ha szeretne valamit megkapni,azt igen gyorsan szeretné és ezzel lezártnak tekinti a dolgot.

Mi egy önszerveződő közösség vagyunk,vannak itt profik,kezdők,jó helyes írók és rosszul,-sőt lehet még dadogósok is,de soha senki,nem lett elutasítva,ha kért.A stílusa volt már kifogásolva,egy-két embernek,a közösség által és ,ha nem változtatott rajta előbb-utóbb belátta és nem jelentkezett többé.

Kérlek maradj köztünk és légy a fórum építő,aktív tagja!

Üdvözlettel:Che
    OdinHEM, sepy és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Légy üdvözölve Csepeli! Már is rokonszenves vagy ..................több mint 10 évet a Csőgyárban dolgoztam!Csak hajrá azzal a Pannoniával! Majd találkozunk!
      OdinHEM, sepy és Che kedvelte ezt.

Komment

Szia Csepeli!

Én is csatlakozom Che hozzászólásához is és az üdvözlők köréhez is. Nem tudom mi a neve ennek a betegségnek, mert tünetmentesen terjed. hosszú a lappangási ideje és néha egész váratlanul tör rá az emberre. Én is így jártam tavaly novemberben. Azóta vagyok a fórumnak is tagja. Túl a 600-ik hozzászóláson hálás vagyok a Gondviselőmnek, hogy ide vezetett, mert nem csak egy jó csapatnak lettem a tagja, hanem már barátim is vannak.

Remélem, hogy aktív tagja leszel a fórumnak. Olvasgass minket, a petíciós részt különösen. Ha sikerül az elképzelésünk, akkor a második motorod papírjait már nem kell 15 hónapig intézned.

Üdvözlettel: CZsolti
        OdinHEM, LC 9246 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Üdv cseppeli! Jókedélyű Pannóniás csapat jött itt össze, diztosan tudnak segíteni az esetleges felmerülő gondjaidban, és te se fogd vissza magad, mindenki hozhat új dolgot, és tudást, ez már csak egy ilyen csapat...
          Che és sinter kedvelte ezt.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X