Kedves Veteránosok! Új tagként a mai napon csatlakoztam hozzátok. Érdekelnek a régi motorkerékpárok és autók. Lassan két éve restauráltam egy még yungtimer korba lépő 2T Trabantot (évj: 1990) ami a veteránkort várja és néhány hete fejeződött be egy 1960-as évjáratú Simson SR2E teljes restaurálása, illetve egy D-Csepel 125 (évj: 1958) teljes restaurálása. A felsorolt motorkerékpárok esetében a teljes pályafutás ismert, mivel első tulajdonosaik is lakóhelyemen éltek, mindkét jármű második tulajdonosa vagyok. Amiben a segítségeteket kérném: Csepelem a harmadik sebességi fokozatot kidobálja. Egyszerűbb javítási, beállítási lehetőséget tudtok-e ajánlani, vagy a szétszerelés elkerülhetetlen? Üdvözlettel: Tibcsi57![Click image for larger version
Name: DSC_0003.jpg
Views: 1
Size: 199.9 KB
ID: 156101](filedata/fetch?id=156101&d=1377514783)
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás
Collapse
X
-
Légy üdvözölve a veterán fórumon Tibcsi57! Gratulálok a gépekhez, nagyon jól sikerültek, igazi gyöngyszemek. Nekem is van Csepelem és SR2-esem is, jó kis gépek ezek. Ha egyszer rendbe vannak hozva sokáig becsülettel szolgálják a gazdájukat. A Csepel váltóproblémáit sajnos csakis a blokk széthúzása után lehet orvosolni. Valamelyik fogaskerék kapcsolókörme lehet kopott, vagy a léptető mechanizmus sérült szerintem. Üdvözlettel: Titus
- 2 likes
-
Tibcsi57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Che! Köszönöm az elismerő szavakat. Tibcsi
Viszont a motorjaid nagyon szépek,ráadásul a csepel rendszámos is (ha jól látom) Gratulálok hozzájuk!!
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés a „tetszik”???sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTudom,hogy romlik a látásom,de én nem látom ezeket a szavakat...
Viszont a motorjaid nagyon szépek,ráadásul a csepel rendszámos is (ha jól látom) Gratulálok hozzájuk!!
- 2 likes
Komment
-
Tibcsi57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseköszönöm az őszinte elismerő szavakat.
Tibcsi57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Csepel egy hete kapott rendszámot. Az eredeti szürke rendszám sajnos elveszett az idők során.Egy rendszámos Csepel,álmaim netovábbja!
Komment
-
Tibcsi 57 én is a gratulálók sorához csatlakozom, úgy gondolom Te vagy a gépeid között a Rangidős legalább is ha a neved melletti szám a " gyártási éved " rejti . A simsonod szép emlékeket ébreszt bennem mert egy ilyen géppel indult a motoros életem!. A szomszéd bácsinak volt egy még színében is azonos gépe mit ha néha ide adott nagy öröm volt számomra /1962-63/. Én is újitgatom a 71-es kiadású Sport Cz-m melyet napi szinten nyüstölök.
Komment
Komment