Kedves Veteránosok! Új tagként a mai napon csatlakoztam hozzátok. Érdekelnek a régi motorkerékpárok és autók. Lassan két éve restauráltam egy még yungtimer korba lépő 2T Trabantot (évj: 1990) ami a veteránkort várja és néhány hete fejeződött be egy 1960-as évjáratú Simson SR2E teljes restaurálása, illetve egy D-Csepel 125 (évj: 1958) teljes restaurálása. A felsorolt motorkerékpárok esetében a teljes pályafutás ismert, mivel első tulajdonosaik is lakóhelyemen éltek, mindkét jármű második tulajdonosa vagyok. Amiben a segítségeteket kérném: Csepelem a harmadik sebességi fokozatot kidobálja. Egyszerűbb javítási, beállítási lehetőséget tudtok-e ajánlani, vagy a szétszerelés elkerülhetetlen? Üdvözlettel: Tibcsi57
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás
Collapse
X
-
Légy üdvözölve a veterán fórumon Tibcsi57! Gratulálok a gépekhez, nagyon jól sikerültek, igazi gyöngyszemek. Nekem is van Csepelem és SR2-esem is, jó kis gépek ezek. Ha egyszer rendbe vannak hozva sokáig becsülettel szolgálják a gazdájukat. A Csepel váltóproblémáit sajnos csakis a blokk széthúzása után lehet orvosolni. Valamelyik fogaskerék kapcsolókörme lehet kopott, vagy a léptető mechanizmus sérült szerintem. Üdvözlettel: Titus
- 2 likes
-
Tibcsi57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Che! Köszönöm az elismerő szavakat. Tibcsi
Viszont a motorjaid nagyon szépek,ráadásul a csepel rendszámos is (ha jól látom) Gratulálok hozzájuk!!
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés a „tetszik”???sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTudom,hogy romlik a látásom,de én nem látom ezeket a szavakat...
Viszont a motorjaid nagyon szépek,ráadásul a csepel rendszámos is (ha jól látom) Gratulálok hozzájuk!!
- 2 likes
Komment
-
Tibcsi57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseköszönöm az őszinte elismerő szavakat.
Tibcsi57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Csepel egy hete kapott rendszámot. Az eredeti szürke rendszám sajnos elveszett az idők során.
Komment
-
Tibcsi 57 én is a gratulálók sorához csatlakozom, úgy gondolom Te vagy a gépeid között a Rangidős legalább is ha a neved melletti szám a " gyártási éved " rejti . A simsonod szép emlékeket ébreszt bennem mert egy ilyen géppel indult a motoros életem!. A szomszéd bácsinak volt egy még színében is azonos gépe mit ha néha ide adott nagy öröm volt számomra /1962-63/. Én is újitgatom a 71-es kiadású Sport Cz-m melyet napi szinten nyüstölök.
Komment
Komment