Segitene valaki 207-es blokot ble tudom tenni a 210-es vázba?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jáwa babetta 210
Collapse
X
-
Dombi71 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSegitene valaki 207-es blokot ble tudom tenni a 210-es vázba?
Fontos: a lánckerék jobb oldalt legyen.
- 2 likes
Komment
-
Szeretném megkérdezni, hogy valamelyikőtök javított-e már Jawa 210 alaplapba integrált impulzustekercset?
Egyáltalán lehet javítani, vagy vennem kell egy új alaplapot. Újratekercselés szóba jöhet-e? Komolyan gondolkodom azon, hogy átalakítom megszakítósra. Ezt a félvezetős dolgot nem nekem találták ki.Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 máj. 21, 14:21.
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem is szórakozik a 207. Egy darabig megy, utána leáll, amíg ki nem hűl.
Ez csak munkába kerül, pénzbe nem. Köszönöm a válaszokat.Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 máj. 22, 09:55.dongos78 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJavítani problémás és nem érdemes . Én vennék újat
Az én 207-esemben egyelőre tökéletesen működik. Szépen ketyeg és nincsen gyújtáskihagyás, "szaggatás" mint a megszakítós gyújtásnál. Viszont Isten óvjon attól, hogy egyszercsak valahol útközben megunja a működést! Ennél nincs olyan, hogy kicsit megreszelem, csiszolgatom és akkor még hazavisz...
- 2 likes
Komment
Komment