Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Wartburg 311

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Miskolcon van egy koma, aki minőségi felújítást végez !Click image for larger version

Name:	20121014773.jpg
Views:	2
Size:	195.3 KB
ID:	144569Click image for larger version

Name:	20121014774.jpg
Views:	2
Size:	197.0 KB
ID:	144570Ez a főtengely, ha jól emlékszem 15.000 volt.

Komment

Hát barátaim ma mi történt velem!
      A Warexba úgy gondoltam ma beültetem az új szívet. De mivel az önindítója grízes volt tudtam hogy ezt meg kell oldanom. Be is szereztem vagy 3-4 bontottat, gondoltam ennyiből csak összelegózok egy jót. Még a kinn lévő motorra szépen felszerelgettem őket, és sorban kipróbálgattam mindet. Láss csodát az egyik (pont a legjobb kinézetű) olyan jól viselkedett hogy ez tökéletes lesz gondoltam. Szépen megpucoltam és mikor odakerült a sor be is építettem. Szépen rakosgattam össze az egészet és mikor eljött a várva várt pillanat nagyot koppantam.
      Az új motor nem akar a jó Istenért sem beindulni, pedig az önindító forgatja mint a barom. Gyújtásállítás karbipucolás gyertyamelegítés semmi csak egy két durranás..... Már azon agyaltam hogy valamit rosszul raktam volna össze a motorban? Komoly motorokat raktam már össze egy sima kétütemű meg megszop@t???? Minden jó a motoron gyújtás a helyén kaját kap oszt b@szik indulni. Ilyen nincs!
      Kb 1 órás fejvakargatás után jöttem rá hogy az önindító a régi Trabanté, ami megszólalásig hasonlít a púpos Wartburgéra egy dolgot kivéve, a forgásirányt!!!!!
      Én hülye fordítva akartam beindítani a motort!!!!
      Persze ezután visszatettem a régi lassan tekerő önindítót és egy küllőre indult. Úgyhogy tanulságos kis eset volt azt hiszem.

Komment

Szóról szóra így jártam, csak fordítva !

Komment

[QUOTE]Szóról szóra így jártam[/QUOTE

Én is ettem már meg ezt a kefét, míg a kollégám oda nem jött segíteni,hogy mit káromkodok annyira.Aztán az első indítózás után kiszúrta hogy a vízpumpa tárcsája a másik irányba forog.

Komment

az első indítózás után kiszúrta hogy a vízpumpa tárcsája a másik irányba forog.
            Nekem is ott esett le a tantusz hogy miközben a gyerkőc indítózott észrevettem hogy az ékszíj nem erre szokott menni. De még mindig röhögök az eseten, hogy szívathattam meg ennyire magamat.
            No de sebaj, egyrészt tanultam belőle, másrészt a motor hangja kárpótol mindenért, ugyanis nagyon csendesen jár a kicsike. Ilyet szerettem volna már jó ideje.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X