Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Wartburg 311
Collapse
X
-
Hát barátaim ma mi történt velem!
A Warexba úgy gondoltam ma beültetem az új szívet. De mivel az önindítója grízes volt tudtam hogy ezt meg kell oldanom. Be is szereztem vagy 3-4 bontottat, gondoltam ennyiből csak összelegózok egy jót. Még a kinn lévő motorra szépen felszerelgettem őket, és sorban kipróbálgattam mindet. Láss csodát az egyik (pont a legjobb kinézetű) olyan jól viselkedett hogy ez tökéletes lesz gondoltam. Szépen megpucoltam és mikor odakerült a sor be is építettem. Szépen rakosgattam össze az egészet és mikor eljött a várva várt pillanat nagyot koppantam.
Az új motor nem akar a jó Istenért sem beindulni, pedig az önindító forgatja mint a barom. Gyújtásállítás karbipucolás gyertyamelegítés semmi csak egy két durranás..... Már azon agyaltam hogy valamit rosszul raktam volna össze a motorban? Komoly motorokat raktam már össze egy sima kétütemű meg megszop@t???? Minden jó a motoron gyújtás a helyén kaját kap oszt b@szik indulni. Ilyen nincs!
Kb 1 órás fejvakargatás után jöttem rá hogy az önindító a régi Trabanté, ami megszólalásig hasonlít a púpos Wartburgéra egy dolgot kivéve, a forgásirányt!!!!!
Én hülye fordítva akartam beindítani a motort!!!!
Persze ezután visszatettem a régi lassan tekerő önindítót és egy küllőre indult. Úgyhogy tanulságos kis eset volt azt hiszem.
- 9 likes
Komment
-
az első indítózás után kiszúrta hogy a vízpumpa tárcsája a másik irányba forog.
No de sebaj, egyrészt tanultam belőle, másrészt a motor hangja kárpótol mindenért, ugyanis nagyon csendesen jár a kicsike. Ilyet szerettem volna már jó ideje.
- 6 likes
Komment
Komment