Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Wartburg 311

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    -remélem neked legalább sikerült a kedvedben járni
    Kedves Joker!TE és az összes többi hasonló veterános,,ápolt"!Nem tudtok olyat ami nincs a kedvemre!.............mert ÁSZOK vagytok!Külön-külön is na de így együtt!!!!!!!!!!!!!!!Csapolni lehet az infót mint a Sión a Balcsit!!!!!..........Gyógyulgass és írogass!Csípem a stílusod!(morgó medve!)

Komment

Csípem a stílusod! (morgó medve!)
      Az, hogy valaki szókimondó, még nem átok...néha kicsit kellemetlen, de nem átok

Komment

Fergusson,Szia!Beszélgettél már a Jokerrel?
        Rendkívül kellemes egyéniség!Ugyan ilyen morgós a ,,mirr-murr is!...........és láss csudát a való életben egy csupaszív krapek!Sokukat ismerem személyesen és egyik sem kellemetlen!(esetleg én a sok együgyű hozzászólásaimmal!Na ahoz kell idegrendszer!!!!)

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Fergusson,Szia!Beszélgettél már a Jokerrel?
          Rendkívül kellemes egyéniség!Ugyan ilyen morgós a ,,mirr-murr is!...........és láss csudát a való életben egy csupaszív krapek!Sokukat ismerem személyesen és egyik sem kellemetlen!(esetleg én a sok együgyű hozzászólásaimmal!Na ahoz kell idegrendszer!!!!)
          Szia Gyula-bátyám!
          Nem, nem találkoztam még egyik Úriemberrel sem, de a hozzászólásaikból le tudom szűrni...ezért is írtam (alant) amit írtam

Komment

Ugyan ilyen morgós a ,,mirr-murr is!
            Kedves apacsavo ! Én is szeretlek !

Komment

Kedves apacsavo ! Én is szeretlek !
              Sajnos már foglalt vagyok!................úgy tudom te is!
              Ergo:Nincs nász!(basszus pedig de jó egy vidéki lagzi!)

- - - Updated - - -

Na ez mán igazi vetrános téma!..............nyissunk neki külön rovatot! Sir Elton John is most mondta ki a boldogító igent!Ahol is megjelent a celeb világ krémje!!!!!!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                !Ugyan ilyen morgós a ,,mirr-murr is!...
                ...szerintem sokkal jobban

de köszönöm a dícséretet .

Komment

Igen Joker lehet,hogy túlreagáltam,de igazából nem azzal volt bajom,amit felvetettél,hanem azzal,ahogy....

Például nekem ez degradálónak jött le:

-viszont amikor azt látom , hallom hogy a boldog rozsdaport felszívott tulaj eufólikus hangulatban (tudom milyen mámorító) hazaviszi az új szerzeményét ----aztán vért izzad hogy elmondhassa : 5-10-15 -x évig állt-----------de én BEINDITOTTAM !
                  Na , ez még a fentieknél is jobban ...

És,hogy ismét Jokert idézzem:

Van néhány dolog ami ugy öregségem félé menet mindig kicsit megnyomja a cukrom .

Sajnos már nekem is a "B" oldal forog....

Komment

Én akkor is irigyellek, ha még hónapokig nem indul be !

Komment

Én akkor is irigyellek, ha még hónapokig nem indul be !
                      Be fog az indulni hamarabb is.

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Be fog az indulni hamarabb is.
                        ........hogy stílusos legyek:Beagle barátom kezében még a vasmacska is nyávogni kezd!!!!Mit neki egy Warjú motor,ami tudvalevőleg egyszerű mint a faék!!!Csak tuni kell mely végét üssük!!!!

Komment

Csak tuni kell mely végét üssük!!!
                          Naná! Egyiket sem! Holnap érkezik a vadi új vízpumpám,trafókat,kondikat,gyertyakábeleket már vettem,megszakítók bereszelve,beállítva 0.4-re. Az önindítót is fel kell újítani,azt a Fervill-re bíztam,hétfőn lesz kész. Főfékhengerhez rendeltem felújító készletet,250.-Ft-ért teszek egy próbát. Sajnos 3.án lebetegedtem és még most sem vagyok jól. Azóta kint sem voltam a garázsban...

Komment

Ma végre sikerült beindítanom,miután megjött minden alkatrész hozzá. Rendeltem 6V-os elektronikus gyújtás,hát ez valami álom.....

Komment

Nem is mondtad hogy Benzin-Gázos a gép!
                              Amúgy f@szán jár a motorja. A gyújtás honnan lőtted hozzá ha nem titok?

Komment

A gyújtás honnan lőtted hozzá ha nem titok?
                                Nem titok,innen: Wartburg, 311, 312, Framo, F9, DKW, SAAB Elektr. Zündung, 6Volt!!! EBZA, Neu | eBay

Magyar az eladó,ha legörgetsz az aljára,látod a nevét-címét,fennt van a fészbúkon is. Én ott írtam rá! 17 500-ért adja itthon! Szerintem megéri. Sokat szívtam a Zsombis megszakítókkal,meguntam! Ez megbízható és egyszerűbb a beállítása is...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X