Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
-remélem neked legalább sikerült a kedvedben járni
Kedves Joker!TE és az összes többi hasonló veterános,,ápolt"!Nem tudtok olyat ami nincs a kedvemre!.............mert ÁSZOK vagytok!Külön-külön is na de így együtt!!!!!!!!!!!!!!!Csapolni lehet az infót mint a Sión a Balcsit!!!!!..........Gyógyulgass és írogass!Csípem a stílusod!(morgó medve!)
Fergusson,Szia!Beszélgettél már a Jokerrel?
Rendkívül kellemes egyéniség!Ugyan ilyen morgós a ,,mirr-murr is!...........és láss csudát a való életben egy csupaszív krapek!Sokukat ismerem személyesen és egyik sem kellemetlen!(esetleg én a sok együgyű hozzászólásaimmal!Na ahoz kell idegrendszer!!!!)
Fergusson,Szia!Beszélgettél már a Jokerrel?
Rendkívül kellemes egyéniség!Ugyan ilyen morgós a ,,mirr-murr is!...........és láss csudát a való életben egy csupaszív krapek!Sokukat ismerem személyesen és egyik sem kellemetlen!(esetleg én a sok együgyű hozzászólásaimmal!Na ahoz kell idegrendszer!!!!)
Szia Gyula-bátyám!
Nem, nem találkoztam még egyik Úriemberrel sem, de a hozzászólásaikból le tudom szűrni...ezért is írtam (alant) amit írtam
Sajnos már foglalt vagyok!................úgy tudom te is!
Ergo:Nincs nász!(basszus pedig de jó egy vidéki lagzi!)
- - - Updated - - -
Na ez mán igazi vetrános téma!..............nyissunk neki külön rovatot! Sir Elton John is most mondta ki a boldogító igent!Ahol is megjelent a celeb világ krémje!!!!!!
Igen Joker lehet,hogy túlreagáltam,de igazából nem azzal volt bajom,amit felvetettél,hanem azzal,ahogy....
Például nekem ez degradálónak jött le:
-viszont amikor azt látom , hallom hogy a boldog rozsdaport felszívott tulaj eufólikus hangulatban (tudom milyen mámorító) hazaviszi az új szerzeményét ----aztán vért izzad hogy elmondhassa : 5-10-15 -x évig állt-----------de én BEINDITOTTAM !
Na , ez még a fentieknél is jobban ...
És,hogy ismét Jokert idézzem:
Van néhány dolog ami ugy öregségem félé menet mindig kicsit megnyomja a cukrom .
........hogy stílusos legyek:Beagle barátom kezében még a vasmacska is nyávogni kezd!!!!Mit neki egy Warjú motor,ami tudvalevőleg egyszerű mint a faék!!!Csak tuni kell mely végét üssük!!!!
Naná! Egyiket sem! Holnap érkezik a vadi új vízpumpám,trafókat,kondikat,gyertyakábeleket már vettem,megszakítók bereszelve,beállítva 0.4-re. Az önindítót is fel kell újítani,azt a Fervill-re bíztam,hétfőn lesz kész. Főfékhengerhez rendeltem felújító készletet,250.-Ft-ért teszek egy próbát. Sajnos 3.án lebetegedtem és még most sem vagyok jól. Azóta kint sem voltam a garázsban...
Magyar az eladó,ha legörgetsz az aljára,látod a nevét-címét,fennt van a fészbúkon is. Én ott írtam rá! 17 500-ért adja itthon! Szerintem megéri. Sokat szívtam a Zsombis megszakítókkal,meguntam! Ez megbízható és egyszerűbb a beállítása is...
Komment