joker eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Wartburg 311
Collapse
X
-
- 6 likes
-
Fergusson,Szia!Beszélgettél már a Jokerrel?
Rendkívül kellemes egyéniség!Ugyan ilyen morgós a ,,mirr-murr is!...........és láss csudát a való életben egy csupaszív krapek!Sokukat ismerem személyesen és egyik sem kellemetlen!(esetleg én a sok együgyű hozzászólásaimmal!Na ahoz kell idegrendszer!!!!)
- 4 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFergusson,Szia!Beszélgettél már a Jokerrel?
Rendkívül kellemes egyéniség!Ugyan ilyen morgós a ,,mirr-murr is!...........és láss csudát a való életben egy csupaszív krapek!Sokukat ismerem személyesen és egyik sem kellemetlen!(esetleg én a sok együgyű hozzászólásaimmal!Na ahoz kell idegrendszer!!!!)
Nem, nem találkoztam még egyik Úriemberrel sem, de a hozzászólásaikból le tudom szűrni...ezért is írtam (alant) amit írtam
- 2 likes
Komment
-
Kedves apacsavo ! Én is szeretlek !
Ergo:Nincs nász!(basszus pedig de jó egy vidéki lagzi!)
- - - Updated - - -
Na ez mán igazi vetrános téma!..............nyissunk neki külön rovatot! Sir Elton John is most mondta ki a boldogító igent!Ahol is megjelent a celeb világ krémje!!!!!!
- 5 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése!Ugyan ilyen morgós a ,,mirr-murr is!...
de köszönöm a dícséretet .
- 2 likes
Komment
-
Igen Joker lehet,hogy túlreagáltam,de igazából nem azzal volt bajom,amit felvetettél,hanem azzal,ahogy....
Például nekem ez degradálónak jött le:
-viszont amikor azt látom , hallom hogy a boldog rozsdaport felszívott tulaj eufólikus hangulatban (tudom milyen mámorító) hazaviszi az új szerzeményét ----aztán vért izzad hogy elmondhassa : 5-10-15 -x évig állt-----------de én BEINDITOTTAM !
Na , ez még a fentieknél is jobban ...
És,hogy ismét Jokert idézzem:
Van néhány dolog ami ugy öregségem félé menet mindig kicsit megnyomja a cukrom .
Sajnos már nekem is a "B" oldal forog....
- 3 likes
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBe fog az indulni hamarabb is.
- 2 likes
Komment
-
Csak tuni kell mely végét üssük!!!
- 3 likes
Komment
-
A gyújtás honnan lőtted hozzá ha nem titok?
Magyar az eladó,ha legörgetsz az aljára,látod a nevét-címét,fennt van a fészbúkon is. Én ott írtam rá! 17 500-ért adja itthon! Szerintem megéri. Sokat szívtam a Zsombis megszakítókkal,meguntam! Ez megbízható és egyszerűbb a beállítása is...
- 3 likes
Komment
Komment