Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Gyerekkori álom!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Gyerekkori álom!

Gyermekkori álmom teljesült mikor egy hete,hozzájutottam a lengönyerges boxermotorhoz.Pontosan még nemtudom,hogy MT8vagy9.Olvasgattam a fórumot és ugy gondolom jol fogom magam köztetek érezni.Üdv mindenkinek!

Köszöntelek itt!

Egy lengőnyerges boxer az nem semmi... Egyköcsögös (egybe írva...) motorok tulajdonosaként mondom...
    Képek, beszámoló?

A gyerekkori álmok amúgy is fontosak, talán több mindent meghatároznak, mint gondolnánk...
    Utoljára szerkesztve a következő által: Lemezjáték; 2014 szept. 22, 22:04.
    Atti69, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Üdv itt a fedélzeten!

Érdekes jószágod van. Kíváncsiak lennénk rá, úgyhogy kérünk szépen képeket.
      taluga kedvelte ezt.

Komment

Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Köszöntelek itt!

Egy lengőnyerges boxer az nem semmi... Egy köcsögös motorok tulajdonosaként mondom...
        Képek, beszámoló?

A gyerekkori álmok amúgy is fontosak, talán több mindent meghatároznak, mint gondolnánk...
        Egyköcsögös egybeírandó! Különírva egészen más az értelme!

Kedves Julaca! Én is üdvözöllek. A bemutatkozásod tetszett és jól éreztem magam az elolvasásától. Szerintem te is jól fogod itt érezni magad. Jó fórumozást kívánok. Üdvözlettel: CZsolti.
        dongos78, zahi és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Pontosan még nemtudom,hogy MT8vagy9
            Teszel fel képet, megmondom.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Az Istenért sem tudjuk kicsikarni a képeket....
              Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Alakul a gép.Click image for larger version

Name:	100_7467.jpg
Views:	1
Size:	197.8 KB
ID:	144015Értem én a poént de tudjátok,hogy mire gondoltam.

Komment

Úgy tűnik, MT-9 lesz. A K-650 gyujtáselosztós, az MT-9 pedig általában már ikerszikrás trafóval szerelt röpsúlyos gyujtású, és rükverces Dnepromatic váltója van, és felcserélhető egymással a szívó és kipufogószelepe. A kormányodat nem látom, hogy van-e előgyujtásszabályzó karod. A K-650nek felhajtható a hátsó sárvédője is. Szép motor...papírok rendben? Nyaktábla szerint mikori? A K-650(MT-8) 1967-72 közt készült, az MT-9 1971-76 ig
                  http://cvkustoms.com/Library/Russian...mparisons.html
                  Az én K-750 em csak egy roncs ehhez képest.
                  Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 márc. 18, 21:01.

Komment

Kifelejtetted a 6 voltot.
                    Igazad van, de az MT-9 is 6V, az MT-10 től lettek 12V-osak.

- - - Updated - - -

Ezen rajta van a trafó-tartó lemez, K-650?
                    Olyan kellene 1 nekem is. A blokkot-váltót látnánk, akk jobban meg lehetne határozni. Arra a vadkeleten mindent összeszerelnek mindennel, így gyári kialakítású gépet nehéz találni. A neten pedig gyári képeket majdnem lehetetlen.

- - - Updated - - -

A motor meg olvassa a falvédőt:„Oly távol messze van hazám.”
                    Azért milyen jó lehet neki, a sok fa és trágyahordás, kistraktor mult után, egy gondos kézbe kerülni.

Komment

A gép egyébként 6 voltos,előgyújtás szabályzós. Van rajta gyújtás elosztó. Egyébként jól kiveséztétek a falvédőt,de nagyon tetszik az észrevétel és ez így igaz,hogy messze van hazája a motornak.

Komment

Végre hosszas kínlódás után elindult,Szása engem is meglegeltetett.A lendkeréken rossz volt a jelölés.Ez az első indítás amikor elindult.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X