Gyermekkori álmom teljesült mikor egy hete,hozzájutottam a lengönyerges boxermotorhoz.Pontosan még nemtudom,hogy MT8vagy9.Olvasgattam a fórumot és ugy gondolom jol fogom magam köztetek érezni.Üdv mindenkinek!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Gyerekkori álom!
Collapse
X
-
Köszöntelek itt!
Egy lengőnyerges boxer az nem semmi... Egyköcsögös (egybe írva...) motorok tulajdonosaként mondom...
Képek, beszámoló?
A gyerekkori álmok amúgy is fontosak, talán több mindent meghatároznak, mint gondolnánk...Utoljára szerkesztve a következő által: Lemezjáték; 2014 szept. 22, 22:04.
- 4 likes
-
Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszöntelek itt!
Egy lengőnyerges boxer az nem semmi... Egy köcsögös motorok tulajdonosaként mondom...
Képek, beszámoló?
A gyerekkori álmok amúgy is fontosak, talán több mindent meghatároznak, mint gondolnánk...
Kedves Julaca! Én is üdvözöllek. A bemutatkozásod tetszett és jól éreztem magam az elolvasásától. Szerintem te is jól fogod itt érezni magad. Jó fórumozást kívánok. Üdvözlettel: CZsolti.
- 6 likes
Komment
-
Úgy tűnik, MT-9 lesz. A K-650 gyujtáselosztós, az MT-9 pedig általában már ikerszikrás trafóval szerelt röpsúlyos gyujtású, és rükverces Dnepromatic váltója van, és felcserélhető egymással a szívó és kipufogószelepe. A kormányodat nem látom, hogy van-e előgyujtásszabályzó karod. A K-650nek felhajtható a hátsó sárvédője is. Szép motor...papírok rendben? Nyaktábla szerint mikori? A K-650(MT-8) 1967-72 közt készült, az MT-9 1971-76 ig
http://cvkustoms.com/Library/Russian...mparisons.html
Az én K-750 em csak egy roncs ehhez képest.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 márc. 18, 21:01."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Kifelejtetted a 6 voltot.
- - - Updated - - -
Ezen rajta van a trafó-tartó lemez, K-650?
- - - Updated - - -
A motor meg olvassa a falvédőt:„Oly távol messze van hazám.”"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
Komment