Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Újonc vagyok - milyen motort javasoltok?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Egyébként ez is ütős kis jószág
    Ezért pénzt.............

Komment

Abban az állapotában amire te gondolsz , valószínű a háromszorosára rúgna az ára . Egyébként nem az állapotát fírtattam , hanem a ritkasága és a képességei alapján írtam hogy ütős . De ha valaki nem szeret bütykölni ...

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ezért pénzt ...
        ez így tényleg nem ér egy forintot sem --viszont ezen motor műszaki műszaki felépítése , nem fényévekre , hanem fényévmiliárdokra van az összes eddig felsorolthoz .Tényleg jó cucc . Szerintem lehet ilyent szerezni itthon is , jót .

Komment

Fórumolvasó lehetett a hirdető, mert már nincs meg a hirdetés. 404-es hibaüzenet jön.

Komment

Ez egy kicsit borsos de ha minden igaz a 16 LE-s verzió , 110 fölött van a végsebessége , 5 gang , 2henger , 4 ütem , meg jó drága

Eladó használt HONDA CB 125

De legalább a mai forgalomban is megállja a helyét !

Komment

Ha nagyon a kinézetetek miatt aggódtok akkor vegyetek protektor mezt, az a hálós cucc ami a kabát alá felvehető. Másik én vizsgára kölcsön cuccban mentem csak bakancsom volt, de azért csak jobb a saját verejtékedben tocsogni...
              Létezik olyan protektor is mint a focistáknak van az is nadrág alatt van és nem látható térdvédő gyanánt.

Komment

Ha jó az emlékezetem ezt már kitárgyaltuk csak külön címszó alatt. De mivel a kivételek erősítik a szabályt!, Protektoros farmer nadrág és bőr dzseki az a korabeli időket is idézi és valamelyest véd is.

Komment

Ha jó az emlékezetem ezt már kitárgyaltuk csak külön címszó alatt.
                  Így van, megoldható a korhűség a biztonság szem előtt tartása mellett is, itt a téma linkje:
                  http://veteran.forum.hu/veteranok-ha...ni-miben-3295/

Komment

Szervusztok újra!
                    Sajnos a boldog táppénzes idő eltelt, így most tudtam leghamarabb jönni.
                    Emlékeztem, hogy olvastam itt is ilyesmit, írtam is, de nem tudtam, mi volt a címe. Köszi, most még jobban beleásom magam a témába.
                    Hétfőn felhívtam az autós-motorosiskolát, megkérdeztem, hogy működik az ilyen.
                    A B-125-nek tehát alapfeltétele a B kategóriás jogosítvány, annak megszerzése után jön a 125 része a dolognak. Ez egy három órás elméleti dolog, és egy vizsga. Azután jön a gyakorlat. De csak márciustól, mert onnantól engedélyezi az illetékes Atyauristen.
                    A kérdésre, hogy milyen felszerelést kell vinnem, azt mondták, hogy ha egy sisakot tudok vinni, az már jó.
                    Gondoltam, megosztom Veletek.
                    Motoros ruházatot kerestem mindenfelé az interneten, de csak a modern kategóriába sorolható dolgokat találtam, e téren van valami jól bevált oldal/bolt?
                    Ja, és a sisaknak ha jól tudom, kell valami minősítés, ugye? Szóval én egy bilit hiába kötök a fejemre madzaggal...

Komment

a sisaknak ha jól tudom, kell valami minősítés, ugye?
                      Kell bizony! A bili körgumival, biciklis, munkavédelmi, vagy német katonai sisakok nem jók. "E" jelzésű bukó kell, és ez is egy olyan dolog, amin nem érdemes túlzottan spórolni. Rá kell szánni azt a 18-20 ezret (ez most tipp volt, nem tudom mennyitől kezdődnek mostanában...)

Komment

https://www.facebook.com/motorosruha

Én vele varattam a fekete bőrruhámat 20 éve , abban voltam tiszakeszin , azóta is hibátlan . Bármit csinál -amit akarsz .

Komment

Szóval én egy bilit hiába kötök a fejemre madzaggal...
                          Azért nem hiába. Biztos vidám perceket szereznél vele pár szerencsésnek, aki látna benne.
                          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Arról nem beszélve,hogy 4 füled lenne!

Komment

Na de sepy , hát nem tudod hogy a bilinek csak egy van ! (mármint füle ,ez így csak három ) Amire te gondolsz ,nem lehet hogy az már lábos , netán fazék(ki milyen méretekkel bír ) Click image for larger version

Name:	images123.jpg
Views:	1
Size:	4.1 KB
ID:	143659
                              Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2015 jan. 23, 17:50.

Komment

Szergej67 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Motoros ruházatot kerestem mindenfelé az interneten, de csak a modern kategóriába sorolható dolgokat találtam, e téren van valami jól bevált oldal/bolt?
                                Motoros ruházati boltokban biztosan van (protektoros farmernadrág és protektoros bőrkabát)
                                Én Shox boltban vettem. Főleg év végén és év elején vannak jó akcióik (nemrég volt is farmernadrág akciósan). Van webáruházuk is, ott nézelődhetsz.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X