Egyébként ez is ütős kis jószág
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Újonc vagyok - milyen motort javasoltok?
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzért pénzt ...
- 2 likes
Komment
-
Ez egy kicsit borsos de ha minden igaz a 16 LE-s verzió , 110 fölött van a végsebessége , 5 gang , 2henger , 4 ütem , meg jó drága
Eladó használt HONDA CB 125
De legalább a mai forgalomban is megállja a helyét !
- 3 likes
Komment
-
Ha nagyon a kinézetetek miatt aggódtok akkor vegyetek protektor mezt, az a hálós cucc ami a kabát alá felvehető. Másik én vizsgára kölcsön cuccban mentem csak bakancsom volt, de azért csak jobb a saját verejtékedben tocsogni...
Létezik olyan protektor is mint a focistáknak van az is nadrág alatt van és nem látható térdvédő gyanánt.
- 2 likes
Komment
-
Ha jó az emlékezetem ezt már kitárgyaltuk csak külön címszó alatt.
http://veteran.forum.hu/veteranok-ha...ni-miben-3295/
- 2 likes
Komment
-
Szervusztok újra!
Sajnos a boldog táppénzes idő eltelt, így most tudtam leghamarabb jönni.
Emlékeztem, hogy olvastam itt is ilyesmit, írtam is, de nem tudtam, mi volt a címe. Köszi, most még jobban beleásom magam a témába.
Hétfőn felhívtam az autós-motorosiskolát, megkérdeztem, hogy működik az ilyen.
A B-125-nek tehát alapfeltétele a B kategóriás jogosítvány, annak megszerzése után jön a 125 része a dolognak. Ez egy három órás elméleti dolog, és egy vizsga. Azután jön a gyakorlat. De csak márciustól, mert onnantól engedélyezi az illetékes Atyauristen.
A kérdésre, hogy milyen felszerelést kell vinnem, azt mondták, hogy ha egy sisakot tudok vinni, az már jó.
Gondoltam, megosztom Veletek.
Motoros ruházatot kerestem mindenfelé az interneten, de csak a modern kategóriába sorolható dolgokat találtam, e téren van valami jól bevált oldal/bolt?
Ja, és a sisaknak ha jól tudom, kell valami minősítés, ugye? Szóval én egy bilit hiába kötök a fejemre madzaggal...
- 1 like
Komment
-
a sisaknak ha jól tudom, kell valami minősítés, ugye?
Komment
-
https://www.facebook.com/motorosruha
Én vele varattam a fekete bőrruhámat 20 éve , abban voltam tiszakeszin , azóta is hibátlan . Bármit csinál -amit akarsz .
- 1 like
Komment
-
Szergej67 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMotoros ruházatot kerestem mindenfelé az interneten, de csak a modern kategóriába sorolható dolgokat találtam, e téren van valami jól bevált oldal/bolt?
Én Shox boltban vettem. Főleg év végén és év elején vannak jó akcióik (nemrég volt is farmernadrág akciósan). Van webáruházuk is, ott nézelődhetsz.
- 2 likes
Komment
Komment