Nekem most nincs semmim.. De volt,es lesz.. Üdv a fórumon!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás - 20 év után !
Collapse
X
-
Csak ,hogy szítsam a tüzet :DnÄ›pr MT-9 - Jawa 250 559 Automatik verze pro vͽuku - Jawa 250 559 Automatik verze urÄÂená pro vͽuku http://motorcycles.smartcarguide.com/cb-750-automatic
persze csak a vicc kedvéért....Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2015 ápr. 22, 11:16.
- 4 likes
Komment
-
A motor 12 V-os ( generátoros ) és elektronikus gyújtással megy. Mindössze annyi történt, hogy a töltésem szarakodott, eleinte csak villogott alapjáraton majd el sem aludt - ezek után én sem - nem volt töltés, még jó hogy akksival hazaértem. Debrecenben - ahol lakom - nem sokan értenek hozzá, de a sógorommal egyeztetve megoldottuk a hibát ! a dióda sor egyik lába (B+)letört, vagy olvadt, azt nem tudom,de miután át lett forrasztva az összes, hibátlan lett, töltés is van maximálisan ! Annyit mondott még, hogy az izzókat cseréljem ki esetleg ledesre. Erről mi a véleményetek ?
- 1 like
Komment
-
Szerintem a generátor bőven ellátja árammal az izzókat is. A ledes izzók - micsoda fura kifejezés, hiszen nem is izzik - kisebb teljesítménnyel is beérik. Persze a ledes modernebb, de a láthatóság miatt előbb próbálj ki egyet. Indexnél nagyon nem mindegy, hogy oldalról jól látszik-e? A ledek ugyanis csak egy bizonyos - általában igen kis - szögtartományban sugároznak. Ez típustól függően 15-30°, ami ugye a szembejövő járműnek rendben van, de az oldalról jövő már nem látja.
- 2 likes
Komment
-
Az az igazán szép, amikor az irányjelzőt átalakítják ledesre, de hogy a hagyományos villogtató relé "szeresse" mű terhelést kötnek elé. :-)) Júzer meg örül, hogy ledesítve van. :-)
- - - Updated - - -
Green71 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAnnyit mondott még, hogy az izzókat cseréljem ki esetleg ledesre. Erről mi a véleményetek ?
- - - Updated - - -
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok! A váltó kontra "automata" viaskodás számomra sem kérdés! Az nem motor amin nem ÉN váltom a sebességet. Mármint, ha én vezetem. --Még mielőtt valaki félre érti.
Komment
-
Szerintem nem vezettetek még igazán jó automata váltóval szerelt vasat.
Annyit mondott még, hogy az izzókat cseréljem ki esetleg ledesre. Erről mi a véleményetek ?"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseén 19 sebességes new holland powershift-en nevelkedtem. ;-)
Komment
-
Nos a haveromnak egy Mz TS 250/1-es masinája van. Az előző tulaj átalakította az irányjelzőket ledesre. A gép 6 V-os trendszerű. Érthető volna, ha... Ha a ledek nem terhelnék meg annyira, mint az izzók. A trükk az amit már írt valaki közülünk. A műterhelés. Plusz valóban kicsi a "szórásszöge" a ledeknek. Trükközni lehet, ha maszek a cucc és a ledeket kissé kifele is el forgatjuk, meg alulra felülre, hogy minden irányból jó legyen. Nekem ráadásul nem tetszik a narancs búra miatti pislákolás. Persze egy szintelennel jól mutat, de a vízsgán már nem biztos a pozitív fogadtatás.
Komment
-
én úgy tartom az a motor melynek sebváltója van, hozzáteszem senkit nem akarok megbántani és nem nézek le senkit ezáltal.
Tehát ez akkor még Amerikában is poénos volt.Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2015 ápr. 22, 15:24.
- 1 like
Komment
-
A '80-as évek eleje-közepe táján volt egy amerikai film - a címére már nem emlékszem - hogy az emberrabló kikötötte, hogy automataváltós kocsit hozzanak neki és túszainak.
- 2 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMiért ott nem váltasz??
Komment
-
Ehhez csatlakozva egy igaz történettel egy hölgy megérkezvén az USÁ-ból bérelt egy gépkocsit Ferihegyen és elindult Pécsre. Induláskor sebességet váltott és nyomta a gázt.Jól bírta az autó de a cél közelében megállt a motor és miután felnyitották a gépház tetőt szinte össze volt olvadva a blokk. Otthon automatáshoz volt szokva és nyomta neki még a vízhőfokot sem figyelte. Máskülönben jó dolog az automata váltó mert nekem is volt és van automata váltós autóm még a klasszikus Shevy Lumina 3.8 as de kétségtelen a kézi váltós izgalmasabb vezetést produkál.Nem forma 1-ről beszélünk!. Igaz mindennek a hétköznapi autóknál is meg van az ára különösen ha javítani kell.Jóker és Wsiewers is produkál újabb különlegességeket. Milyen igaz " azért mert még én nem láttam nem jelenti azt, hogy nincs is"!
- 2 likes
Komment
-
Kedves Green! Én egy Sport Cz-t nyüstölök és a dinamó 50w-ja nekem is kevés különösen villogós üzemmódban! Ezért a villogókat én is ledesítettem. Persze a villogó relét is cserélni kell hozzá de létezik olyan mely működik ledes égővel és normál izzóval is.Műszakin egyetlen ledes dolog se legyen a gépen/ ami látható /mert körbe fotózzák még a km. óra állást is. Ha rendszeresen használod a gépet sajna kell a ledes irányjelző mert a nappali kötelező világítás miatt ha fékezel már határon vagy és még a gyújtás is vesz fel áramot de sokszor miből??.
- 4 likes
Komment
Komment