Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Üdv minden kedves veterán motoros tagnak!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv minden kedves veterán motoros tagnak!

Szegedről vagyok egy '77-es Izs planeta tulajdonosa immár 15 éve.
    Utóbbi időben egyre inkább szükségem lesz szerelni rajta, eddig igencsak jól tartotta magát a gép.

Üdv a Fórumon! Nekem is van egy Planétám, ami bár úgy készül, mint a lucaszék, de ha minden igaz pár hónap mulva menni fog.
    St.Z.350, Fergusson és 5 további látogató kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Örömmel látom, hogy ismét egy régi tagunk aktívvá válásának lehetünk tanúi. Köszönjük, hogy megtetted ezt a lépést és a jövőben a fórum írói táborát is erősíted.

Nekem a Czetkám készül úgy, mint Wsievers Planétája, de ez egy másik történet.
      St.Z.350, sepy és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Jó nektek mert bár lassan de h.a.l.a.d.t.o.k én meg úgy vagyok a 350-essel mint a Samu nadrágja : egy állapotban van!

Komment

egy állapotban van!

???????????????????????????????????????????????????????
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Na jól van bízok benne nem romlik egy álltó helyében.

Komment

Na jól van bízok benne nem romlik egy áll tó helyében.
              Na gyerünk,told ki a futóműved és állj neki!
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Az enyém ha már kissé nyikorog is de egyben van. Jelenleg még gyűjtöm az aprót mert szabadidőt szeretnék venni mert kapni nem kapok. Én is azt hittem a nyugdíjasnak sok ideje van, de még annyi sincs mint ki a lapátot támasztja. Bár nekem ennyi sosem volt valahogy mindíg találtam elfoglaltságot. Köszi a buzdítást azért igyekezni fogok. Készülök Keszibe vele én is.!!

Komment

gyűjtöm az aprót mert szabadidőt szeretnék venni
                  Sepy, ha találsz szabadidő boltot, szólj nekem is. Vagy olyan helyet, ahol tudnak embert fénymásolni

Komment

Volt egy film..a közös többszörös. Ott klónozással oldották meg ezt a problémát..voltak is belőle események..

Komment

sziasztok most vetem egy MZ TS 250/1 gépet alkatrésznek a másik ts 250/1 gépem hez de út közben amikor hoztam haza azon gondol kodtam olyan jo állapotba van vétek lenne szét bontani aki től vetem papírok nélkül használta de tudja ki volt a leg elsö tulaj nevét is meg monta de a bácsi már meg hal nevét viszont meg adta van eséj igy a motort forgalom ba hejezni ha joltudom a elsö tulajnak van egy fia de nem tudja a aki töl vetem a motort a nevét vagy csak nem monta el várost tudom holakot a bácsi meg a nevet ha téleg ö volt a bejegy zet tulaj hogy tudnám a örö kösel fel veni a kapcsolatot hogy irjak egy adás vételit?

Komment

Addig kérdezősködsz abban a városban, amíg rá nem találsz.Sokkal jobb ötlet nem nagyon van sztem.

Komment

Tiszavasvári nem nagy hely ! Kocsma, posta, orvosi rendelő, polgármester. Szerintem ebben a sorrendben jó is !

Komment

szia sajnos aza gond nem vasvári bol vetem a motort hanem vesztöröl

Komment

vesztöröl
                              Ezek a létesítmények ott is megtalálhatóak ! Szerintem Vesztőnek sem nagyobb a lélekszáma, mint Vasvárinak.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X