Közlemény

Collapse
No announcement yet.

villakes időutazás: 350-es JAWA + oldalkocsi a 80-as évekből - jótanácsokra nyitottan

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

villakes időutazás: 350-es JAWA + oldalkocsi a 80-as évekből - jótanácsokra nyitottan

Sziasztok,
    Elkezdtünk egy nagy munkát: az 1983-ból származó 350-es Jawa oldalkocsis motorunk újszerű állapotba való visszaállításához várom kiváncsian a beszámolóitokat, véleményeteket.
    Minden működik, de mégis sok a munka: kárpitosra, fényezőre mindenképpen szükségünk lesz. Számos apró alkatrész is hiányzik, (pl. OK helyzetjelző, tükrök, stb).
    Bármilyen javaslatot örömmel fogadunk.
    Az egész projekt teljes mértékben hedonista célokat szolgál, nem nyerészkedni szeretnénk rajta, hanem a családommal jól érezni magunkat.
    Üdv,
    villakes

Kedves Villakes!

Légy üdvözölve a "fedélzeten".Kíváncsian várom én is az oldalkocsis a JAWA felújításáról szóló,leírásaidat,-esetleg képeket.Amennyiben alkatrész hiányod van,hirdethetsz a veteran aprón,ahol idáig én még csupa jó emberrel találkoztam.Fényezésről,krómozásról sok hasznos leírást találsz a fórumon,ha keresgélsz,illetve megismered a használatát.

Érezd jól magad itt és sok sikert a JAWA és az oldalkocsi felújításához!

Üdvözlettel:Che
    -t5- kedvelte ezt.

Komment

Üdv a fórumon
      látom azért lassacskán gyűlnek a Jawások . Sok sikert kívánok én is a JAWA felújításához. Ha valahol elakadsz , kérdezz bátran , biztos van a fórumlakók közül aki segíteni tud

Üdv

Ba701
      -t5- és Che kedvelte ezt.

Komment

Kedves villakes....üdvözletem és én is köszöntelek a jawa köreiben s persze a többi veterán motoros barátainknál.Nekem 85 ös californiai jawam van én is ugy kezdtem mint ahogy most te és igen szpre is skeredett de bztos tudja itt mindenki hogy mennyi baj munka és szeretetet öl bele az ember.Ami nekem alkatrész van a jawamhoz az mind az összes a kukába mehet mert hasznalhatatlan kacat,,én is veterán fórumon s börzéken vásároltam hozzá mindent..Egy kilóméter óra és egy fordulatszámmérő óra maradt meg de nincsen rá szügségem hisz még van ezen kivül is tartalék.Szép állapotban van ha esetleg érdekel a motorod felujitasahoz szivesen ajándékba adom de ha téged nem akkor esetleg valaki mást akinek esetleg szügsége lenne rá kérem jelezze...Sok sikert kívánok a motor felujitásában üdv chopper.
        -t5-, Che és soveny kedvelte ezt.

Komment

Kedves Chopper, Ba701, és Che! Köszönöm szépen. Nekem is úgy tűnik, hogy sok alkatrészt kell majd még beszerezni. Most igyekszem a forrásokat/ lelőhelyeket beazonosítani. Jelenleg intenzíven "irodalmazok", ami nem is olyan egyszerű, mert bár elég sokat gyártottak ezekből a gépekből, de úgy látom, hogy nem alalkult ki olyan kultuszuk, mint sok másiknak.
          Sebaj, mert számomra most csak ez elérhető, és én látok benne fantáziát, akárcsak a kisfiam, aki szintén nagyon lelkes, bár még csak 5 éves Láthatjátok, hogy segítségben nem lesz hiány!
          Ha érdekel benneteket, hogy milyen linkeket találtam, akkor szívesen megosztom veletek őket akár ebben forumban.

Komment

Kedves Villakes!

Alkatrész beszerzés tárgyában ajánlom a veteranaprót és a va...át,mindkettőn nagyon sok a JAWA alkatrészkínálat.Nekem úgy tűnik,hogy a JAWA alkatrészekből jelenleg túlkínálat van,nem mondható el ez pl. a Csepelről és ez az árakon is tükröződik,-tehát most kell speizolni!

Az irodalmat a fórumon meg fogod találni,majd meglátod,-ez a kis csapat nagyon segítőkész,-mi az hogy kis csapat,már több mint 1400-an vagyunk,-tudtommal van regnáló parlamenti párt,melynek taglétszáma fele sincs mint a miénk.

Köszönünk mindent,amit megosztani szándékozol velünk.

Üdvözlettel:Che
            -t5- és villakes kedvelte ezt.

Komment

Üdvözlégy a Fórumon, Kedves "villakes"!
              Igaz, én Cezet-es vagyok, de azt már tudom, hogy nem áll messze egymástól a két járgány.
              Hasonló projektbe kezdtem és - eddig - nagyon sok segítséget kaptam ( el tudtam vele indulni, jó irányba) az itteni kollégáktól. Nos, a munka az nagyon sok, de megéri....További lelkesedést és fórumozást Kívánok!

Komment

Sok Sikert kívánok hozzá! A 634 es jó konstrukció szerintem nem lesz vele baj, nekem egy 638-asom van és nem tudom eladni már februártól sajnos . Oldalkocsi helyzetjelzőt szerintem meg kell nézni nem e passzol valamilyen más szoci autóról való lámpa mint pl a Duna oldalkocsira az ikaruszé, illetve ha találni olcsón valahol megszakító nélküli gyújtás érdemesebb azt beépíteni. Mindenben Szívesen segítek !

Üdv mindenkinek ! Ha valaki tudna segíteni hogy a 350/ 638-as jawam új tulajt találjon az írjon nekem a motor fent van a veteránon cserélnék is Simsonra + 250/ 559 es cuccokra! Előre is köszönöm mindenkinek!
                korompaiistvan, -t5- és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Nos, a helyzet fokozódik: 638-assal egészült ki a flotta. Ugye, mondanom sem kell, hogy természetesen oldalkocsis

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X