Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Lássuk be ez nem európai használatra lett kitalálva, gyakorlatilag egy leegyszerűsített kacsa, mely önmagában is a faékkel egyenlő bonyolultságot mutat, amit elsősorban afrikában gondoltak használni, de azért a St.Tropezi csendőrök is ilyennel hősködtek.
Nekem tetszik a Kacsa és van még egy zárt kisteher ami jobbára egy rabszállítóra hasonlít vagy arra is használták. A kacsa a maga egyszerűségével nagyszerű.
Én már régóta kacérkodom a gondolattal " egy kacsa" mily jó lenne?? de lehet már csak elképzelés marad. Bár ha eldől alattam a motor mert nem tudom megtartani még lehet. Az tényleg nem a száguldozásra termett. Tojást hordok a szántáson mint a tervezője is mondotta.
Ma fotóztam ezt a gyönyörű Mercit a Kalocsa - Meszesi Dunaparton.... (Ráadásul utána Kiskőrös felé menet - úgy negyed három tájékán - egy MZ ES 125 jött szembe, arról sajnos nincs kép....)
Tegnap az M3 kivezetőn lőttem ezt a jópofa ... micsodát.
Abban sem vagyok biztos hogy valódi veterán, lehet valami replika (?)
Mindenesetre angol cucc lehet, a bal-1 ülés üres volt !
Komment