Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
szervusztok! Kis technikai hiba után újra Veletek! Meghalt a monitorom és eddig tartott egy másik javítása. Most jó...
Na de! Ezt az amerikai csodát szombaton délelőtt fotóztam a dunakeszi Fő út-i Tacskó parkolóban. Chevrolete ( talán Impala. ) Ot rendszámmal. Csak oldalról fotóztam, mert nem akartam kellemetlen helyzeteket. Ha a tulaj köztünk van, akkor dicséret a gépért!
- 4 likes
Komment
-
Már megint nem kaptam lencsevégre!
A múlt héten Debrecenben próbáltak némi tudást verni a fejembe.
Találtam egy hirdetést egy FIAT850SC-ről gondoltam ah má itt vagyok megnézem. Egy autókereskedésben volt mint később kiderült 2db.
Jött a kereskedő és beszélgettünk, miközben előadtam hogy nekem is van egy.
Erre mondta neki is van egy bent a garázsban, és meg is mutatja.
Bementünk a garázsba és földbe gyökerezett a lábam A teljesség igénye nélkül a FIAT850SC mellett egy FIAT128Coupe 2 db Wartburg egy 2107-es híján teljes zsiguli sor melyek mindegyike igen jó állapotú nem restaurált.
Ha nem is lesz nekem azokbó la FIAT-okból alkatrészem (mert mindkettő papíros), kár lett volna nem bemennem.
- 6 likes
Komment
-
Kedves Emu!
Írd meg,akár privátban is,hogy milyen alkatrészekre van szükséged!Nekem ugyan nincs eladó coupe alaktrészem,de azért mint márkatárs szívemen viselem az autóddal kapcsolatos problémákat és,ha tudok valamit,azonnal értesítelek.
A szándékaimat nem a "rókaság" vezérli.
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 5 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErő biztos van a kicsikében, de ha meg kell állni lehet megizzad a sofőr..... no nem a kánikula miatt
- 4 likes
Komment
Komment