Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Sziasztok!
A Bp. XV. Szerencs u. 88. szám alatt régóta pihen három FIAT 850 Sport Coupe...
Ma hallottam, mikor a közelben lakó ismerősömnél jártam, hogy meghalt a tulajdonos és nincs örökös, így az autók sorsa bizonytalan (el is távolítottam a kertkapuról az eső ellen gondosan műanyag dossziéba csomagolt vas-és akkumulátorgyűjtő-szórólapot).
Pont akkor jött egy vendég a szomszédba, akitől megkaptam a szomszéd telefonszámát.
Ő azt mondta, van örököse a kertnek és az autóknak, és már kb. 15 jelentkező van nála rájuk.
Legalábbis a sárgára; a lila és a fehér sorsa még bizonytalan (mint a mellékelt képeken látható, a lila-fehér volt az egyik az I. FIAT 850 Fórumtalálkozó résztvevői közül, 2004.-ben).
Az örökössel már kb. két hónapja nem találkozott, hétfőn kell visszahívnom, hogy tud-e konkrétabbat.
A kérdés: érdekel-e valakit valamelyik autó, vagy ha el lehet őket hozni, van-e olyan, aki esetleg el tudja szállítani és tárolni is tudja őket gazdára találásukig?
+ aki közel lakik hozzájuk, szemmel tudja-e őket tartani (pl. ha mozgást lát a kertben, bemegy)?
Képek:
https://picasaweb.google.com/MiniTorino/HotelCoupe#
Sziasztok:
Ákos.
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA ilyen embernek a kezét törném el, aki munkagépet csinál
Aki egy ilyet üzemeltetett, az általában megtartott más felszereléseket is, szóval nem biztos hogy olyan rossz volt ez a tendencia. Persze jobb lett volna ha elteszik mindenestől a motort, de a "mi lett volna ha akkor tudjuk" elmélkedések sajnos csak az ember szívének fájdítására jók.
Amit az alsó képen a földön látsz mindet a traktor tulaja mentette meg a vasgyűjtőktől, lomisoktól, vas-, könnyű- és színesfém-kohászati olvasztároktól...
Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 máj. 13, 21:34.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 4 likes
Komment
-
Amit én láttam az egy eléggé komoly munka volt, a tulajjal beszélgetve kiderült, hogy anno két fiatal mérnök srác találta ki és tervezte meg. Az érdekessége a szerkezetnek, hogy ha elkezd fordulni az egyik kerék lediferál megkönyíve a fordulást, szinte magától fordul, és ezt is anno az ifjak találták ki. Az 1. és 5. képeken látszódik a kialakításuk. Szerintem elmés, semmi esetre sem lebecsülendő.
- 3 likes
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA ilyen embernek a kezét törném el, aki munkagépet csinál
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért ez igy eléggé kemény megfogalmazás.Hisz látható-egy pannónia is jó valamire
joshbono eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Egy ismerősöm átjött, hogy a kapagépe nem akar indulni, és kellene kölcsön egy pannonia lendkerék kipróbálásra. Adtam, és átmentem megnézni hátha kell segítség. Már a kapuból feltünt hogy ez egy TL. Kötöttem vele egy alkút, hogy ne bajlódjon vele, a blokk helyett adok egy T5 öst cserébe. Ugyhogy holnap mehetek a börzére beszerezni egyet....
A váz szét lett vágva a részeiből készült ez a masina. Kár érte, másrészről ha nem ez készült volna belőle, akkor valószínüleg már egy kohóban végezte volna.
- 2 likes
Komment
-
Akos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
A Bp. XV. Szerencs u. 88. szám alatt régóta pihen három FIAT 850 Sport Coupe...
Ma hallottam, mikor a közelben lakó ismerősömnél jártam, hogy meghalt a tulajdonos és nincs örökös, így az autók sorsa bizonytalan (el is távolítottam a kertkapuról az eső ellen gondosan műanyag dossziéba csomagolt vas-és akkumulátorgyűjtő-szórólapot).
Pont akkor jött egy vendég a szomszédba, akitől megkaptam a szomszéd telefonszámát.
Ő azt mondta, van örököse a kertnek és az autóknak, és már kb. 15 jelentkező van nála rájuk.
Legalábbis a sárgára; a lila és a fehér sorsa még bizonytalan (mint a mellékelt képeken látható, a lila-fehér volt az egyik az I. FIAT 850 Fórumtalálkozó résztvevői közül, 2004.-ben).
Az örökössel már kb. két hónapja nem találkozott, hétfőn kell visszahívnom, hogy tud-e konkrétabbat.
A kérdés: érdekel-e valakit valamelyik autó, vagy ha el lehet őket hozni, van-e olyan, aki esetleg el tudja szállítani és tárolni is tudja őket gazdára találásukig?
+ aki közel lakik hozzájuk, szemmel tudja-e őket tartani (pl. ha mozgást lát a kertben, bemegy)?
Képek:
https://picasaweb.google.com/MiniTorino/HotelCoupe#
Sziasztok:
Ákos.
Fejlemények:
Az egyik ismerősöm felajánlotta, hogy szükség esetén el tudja hozni az autókat.
/ / / / /
Tegnap elfelejtettem felhívni a kapcsolattartó szomszédot, ma beszéltem vele.
Ő nem, de az ismerőse beszélt az örökössel, nem teljesen tiszta, hogy mit, de állítólag nem eladók az autók.
Jövő héten kell újra hívnom a szomszédot; addig is meghagytam neki, hogy mindenképpen hívja fel a figyelmét az örökösnek, hogy az autókat semmiképpen se juttassa ócskavastelepre.
Ahol most tart az ügy: megnyugtattam az autók szomszédját, hogy nem zargatom többet; viszont megkértem, hogy a nevemet és a telefonszámomat adja át a tulajdonosnak / örökösnek.
Akik arrafelé laknak, vagy arra van dolguk, azért néha nézzenek rájuk, nehogy elkallódjanak!Utoljára szerkesztve a következő által: Akos; 2012 jún. 01, 22:21.
- 4 likes
Komment
-
kvaga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt láttam tegnap
A P10 az milyen évjárat? ( ha bejön a tippem akkor mesélek egy érdekeset )
Komment
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia!
A P10 az milyen évjárat? ( ha bejön a tippem akkor mesélek egy érdekeset )
Komment
-
Hát ma működött a lencsevégem rendesen
A XVI. kerületben találhatóak a következő járművek.
Amit tudni lehet róluk:
Mercedes teherautó: a Zrínyi u.-ban áll. Annyit tudtam meg egy szemben lakótól, hogy egy K.F.T.-é, amelyik valahol az utcában van, de többet ő sem tudott.
VW Golf Cabrio: a Mátyás király út 33 sz. alatti kertben áll. Nem nyitott ajtót senki, de a "3D betűk"-táblán lévő telefonszámon esetleg meg lehet találni valakit, aki összehoz a tulajjal; ez a tábla a kertben áll.
A Polski 126-os testvérek : A Golftól 3-4 kertnyire vannak, szintén a Mátyás király úton, a 47. sz. alatti kertben.
Szintén nem nyitott ajtót senki, de a ház eladó, így a telefonszám megvan: 06 20 928 24 81.
Trabi, Zsiguli, Opel: Egy kertben állnak, a Rákosi út 150. sz. alatt.
Itt se telefonszámot, se más információt nem sikerült szereznem...
A Mercedes kivételével mindegyik autó a 244-es busz vonalán található (de a Merci is a közelben van, az Ikarus-telep mellett van a Zrínyi u.)
Mivel személyesen egyik tulajdonossal sem találkoztam, így nem tudom, melyik autó eladó esetleg és melyik nem...
- 2 likes
Komment
Komment