Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Hol is van pontosan ez a Sunny Beach?
Ja, meg is találtam: Sunny Beach - Wikipedia, the free encyclopedia
Így már érthető!
- 1 like
Komment
-
soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHol is van pontosan ez a Sunny Beach?
- 1 like
Komment
-
Aztaaaaaaaaa! Fabetét a tankon és a vázon...luxusjármű ez... Meg a nagyapó NKVD-s bőrkabátjával behúzott ülés XD
Mért kell szegény traktort így csúffá tenni? Jobb nem lett, ellenben sokkal rosszabb
Dnepr MT-11 nek tűnik...milyen hosszú slaggal van hátravíve a karterszellőző
A sárvédőt meg letették lentre....áááááááááá...az a baj hogy így látszik hogy nem ugyanaz a ívje mint a keréknek XDUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 aug. 27, 00:28."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Hát őt - vagy őket - nem kaptam lencsevégre, tehát:
Mindenki figyelmébe, aki az 5-ös úton Szeged felé autózik!
A K.V.V.T. felé menet Kecskeméten hagyományosan sikerült eltévednem - eddig mindig hazafelé történt, most odafelé
Már megszoktam, hogy ha én eltévedek, annak oka van, mindig belefutok elhagyott, vagy egyéb veteránokba - mintha valaki direkt félreirányítana )
Tehát: aki az 5-ösön Kisteleket eléri, onnantól Szegedig figyelje az út jobb oldalát, mert valami nagyon gazos kertből egy pillanatra, ha jól láttam, egy háború előtti, vagy közvetlen utáni, bézs színű autó hátulja látszott ki.
Meg kellene nézni, mi - vagy esetleg mik - lehetnek abban a kertben...
Hogy miért nem álltam meg én? Nem tudom, eddig mindig megálltam ilyen helyzetben, talán most a 40 fok és az eltévedés miatti kisebb idegesség (azért nem volt vészes ) befolyásolt...
/ / / / /
Őket viszont ma lekaptam; igaz, telefonnal és esőben, azért ilyenek a képek...
A 70-es troli (Bp.) városligeti második megállójánál van a Paál László utca, a sarkán lévő telephely udvarán áll ez a Bogár; a másik autó dupla körlámpás; Audi vagy VW lehet (messziről nem tudtam kivenni):
- 1 like
Komment
Komment