A Gimkana elmaradt pedig a motorok beindultak tennek fol egy videot de nem ertek hozza hogyan is kell legalabb is a sajatggeprol nem talalom a lehetoseget
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefol egy videot de nem ertek hozza
A YouTube-ra aránylag könnyen fellehet tölteni videót sajátgépről, nem kell konvertálnod semmilyen programmal.
Regisztráni az oldalra viszont muszály, mert másképp nem engedi a feltöltést.Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2013 jan. 21, 18:43. Oka: Mert másképp nem megy :-)
Komment
-
Szevasztok!
Csatlakozom, én is megörültem már párszor az ilyen alkalmi fotónak. Itt az egyik kedvencem. Ezt a régi Volvo Amazont 1-2 éve Bócsán lőttem. Mint büszke Volvo tulajdonos karmolom a régi tipusait is... Persze a háttérben lévő Liszunov 2-es is szép darab. Ezt a repcsit azóta Kozák Úr szép neonsárgás lakkal "kezelte". Brrr...
- 4 likes
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTegnap járt a munkahelyemen ez a szépség:[ATTACH=CONFIG]14278[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14279[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14280[/ATTACH]
Komment
-
A jó öreg Moszkvics 408-as tesztje az Origo-n
Moszkvics 408 (1967) veterán teszt
Valamikor annál a mesternél voltam tanuló, aki Békéscsabán ezeket szerelte. Mindig engem küldött az aknába emelőzni és olajat leereszteni. A motorbeállítást azt nagyon szerettem. Könnyű volt beállítani és nagyon szépen ketyegett.
Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2013 márc. 09, 23:47.
- 2 likes
Komment
-
Kedves Zsolti! 76-tól Volt szerencsém egy párat kasznizni 403-408 még akkor a kertészek körében igen népszerű volt mert evvel végig lehetett menni a krumpli földön is. Ha nem hajtották agyon sokat kibírt. Én voltam akkoriban a műhelyben a hűtős is, nem kis örömömre. Nekem volt kitartó a türelmem, akkor még nem szaladtak a bontóba mert nem is volt és nem sűrűn dobták el az autókat. A danamit kerékkel szépen ketyegett ha jól emlékszem az volt benne nem lánc.
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVolt szerencsém egy párat kasznizni 403-408 még akkor a kertészek körében igen népszerű volt mert evvel végig lehetett menni a krumpli földön is. Ha nem hajtották agyon sokat kibírt.
- 2 likes
Komment
Komment