Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
joshbono eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAngliában van aki ezzel jár dolgozni.
- 2 likes
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn is járnék,de nem Angliában!
- 2 likes
Komment
-
lacbp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy ilyesmi nálunk is akad a padláson szétszedve...lacbp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(mármint a 250-esről beszélek )
- 1 like
Komment
-
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzintén "becses" Jawa
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...50635246_n.jpg
- 2 likes
Komment
-
lacbp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgazad van, béna voltam.
Egyébként egy ilyen Jawat én is szétkaptam a főnökömnek (el is akarom kunyizni tőle)
Viszont a csaj,aki a Jawan ül.......
......na az hibátlan!!
- 6 likes
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseViszont a csaj,aki a Jawan ül...
...na az hibátlan!!
- 3 likes
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTudom, tudom, hűséget fogadtál nem vakságot
- 3 likes
Komment
-
Szervusztok!
Mindegy ki volt a béna,szép itt a JAWA és a nő is gyönyörű.A fiatalságnak lehet csorgatni a nyálát,az idősebbek,-mint én megnézik,-gondolkodnak és azt mondják,"-inkább a JAWA,....nem való gyűrött kalap mellé bokréta"..Természetesen idős korban is él valami vonzalom,az ifjú hölgyek iránt,de annak csak kölcsönös sírás-rívás lenne a vége,a leány azért sírna,mert nem kapná meg amit várt,a korosodók meg azért,mert nem tudnák megadni,amit a leány elvárt.
Azért nem kell sajnálni,az idősebb korosztályt,-még mi is "elpiszmogunk" vele.Azt szoktam mondani,ha érdeklődnek az egészségi állapotom iránt,hogy lehet ezer betegségem van,-mit tudom én,hisz orvos ritkán lát,de kettőben biztos nem szenvedek,-korai magömlésben és fitymaszűkületben.
Júj ez meg sikamlósra sikeredett,de fogjátok fel annak,aminek szántam,-humornak!
Üdvözlettel:Che
- 10 likes
Komment
-
Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésealábbi gyönyörűséget.
Komment
Komment