Egészség legyen és béke,szerintem ez a legfontosabb.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
"Hová tűnt Damon Hill"
Collapse
X
-
nem kellene ezen annyit agyalni
Egészség meg béke, azok legyenek. A többit felújítjuk/gatyába rázzuk.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 5 likes
Komment
-
zolisun eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom hogy csak nekem tűnt fel, de hová lett ApaE?
Itt mindent elolvashattok. Többet mi sem tudunk. Összeesküvés pedig nincs. ApaE sosem jelezte, hogy bármi kifogása lenne a jelentkezésünk miatt, ami egyébként még a tavaszi hackertámadáskor történt csak azért, mert szívügyünk ez a fórum.
Legyen ennyi elég. Aki ismer az írásaim alapján az tudja, hogy eddig is kerültem a konfliktusokat, illetve csitítottam az éppen bepöccenni készülőket. ApaEval sem tettem másként. Sajnálom, hogy töröltette magát és a bejegyzéseit, mert így érthetetlen párbeszédek alakultak ki.Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 nov. 16, 00:37.
- 10 likes
Komment
-
Tegnap este jártam nála, beszéltem vele. Többek között erről is. Tolmácsoltam neki néhány gondolatot. Mir-mur amit leírt azt erősítette meg. A társasággal abszolút semmi baja nincs, sőt azt mondta le a kalappal előttetek, nagyon frankó csapat mindenki. Ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul és jövőre lesz Tiszakeszin találkozónk, és meghívjuk oda, akkor nagyon szívesen eljön és ott megvitathatjuk többek között ezt is. Nagyjából ennyi.Utoljára szerkesztve a következő által: sinter; 2014 nov. 16, 14:14.
- 16 likes
Komment
-
Köszönöm a tájékoztatót.Úgy gondolom vagyunk itt egy páran kik szerencsésnek mondhatjuk magunkat és ismerjük őt. / még ha kicsit is/. Remélem vissza fog jönni közénk, Kesziben pedig együtt csavarjuk az ormányunkat. A szakmai segítsége és hozzáértése , személyisége addig is hiány lesz.
- 4 likes
Komment
-
Nagyon örülök ennek a hírnek. Nem lehetne esetleg rávenni, hogy némi jelképes összegért, virtuális sörök, vállveregetés stb... engedélyezze régi hozzászólásainak ismételt közlését. 2200 hsz-a lett archiválva. Gyakorlatilag olvashatatlanná téve a párbeszédeket.
ApaE! Akármi is történt hiányzol. A hozzászólásaid nélkül meg van egy hatalmas lyuk az egészen. Szerintem van akkora tekintélyed, hogy senki nem veti a szemedre a történteket. Elárulom egyébkén, hogy úgy az 1950. hsz-om táján én is a leállást fontolgattam. És tudd meg, hogy éppen az marasztalt itt, hogy meg tudtatok egyezni a kártérítést illetően. Innen éreztem, hogy ez egy olyan közösség, amihez érdemes tartozni. Légy szíves fontold meg. Bárhogy döntesz, elfogadom.
Üdvözlettel: CZsolti
- 4 likes
Komment
-
Szervusztok!
Már csak nyolc és fél hónap van hátra a következő találkozónkig,-nem olyan hosszú idő az,-egyből elszalad.Mivel Sintér barátunknak megígérte Apa E,hogy eljön,ha meghívjuk,-hát hívjuk meg!Túl frissek még a történések,had ülepedjenek a dolgok!Lehet,hogy az idő múltával átértékelődnek a történések és egy pár hónap múltával,Apa E is másként látja majd.Kétségtelen,hogy hiányzik,de adjunk időt neki,-elvégre ki kell várni azt az időt,amikor mi is hiányzunk neki.
Üdvözlettel:Che
- 9 likes
Komment
-
Elmaradtam mostanság, és elszomorodva olvasom mi történt ez alatt. Valóban hiányozni fog ApaE, és remélem, ha kiszellőzött a feje, visszatér a fórumra. Néha tényleg "megtelik" az ember, és igényel némi elvonulást, de... reméljük a legjobbakat. Ha hamarabb nem, hát nyáron Kesziben beszélünk.
- 8 likes
Komment
Komment