Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Che, az én kívánalmam természetesen plátói. És nem is őrülök bele hogy nem lehet az enyém! A birtoklás amúgy is csomó gonddal jár! Egy barátom szerint a boldogság egyetlen kulcsa a vágynélküliség! Lehet hogy nekem még érnem kell így 48 után is!
    Beagle, OdinHEM és taluga kedvelte ezt.

Komment

mucsom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Egy barátom szerint a boldogság egyetlen kulcsa a vágynélküliség!
      ezt ma már könnyen megoldják -homloklebeny műtéttel -csak egy idegszálat kell elvágni
      soveny, OdinHEM és taluga kedvelte ezt.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Miért is írtam én a fentieket.Az élet egyszeri és megismételhetetlen valami,azt élni kell,-a szemfedélen meg köztudottan nincsen zseb.
        Nem akarok érzelgősködni, de ezt annyira szépen leírtad. Az egész hozzászólásod - a korábbi hasonlókkal együtt - annyira mély és emberi, hogy szívhez szólóbb nem is lehetne. Igen kell a lelki élmény. Amikor ki akarok dobni egy kacatot és megáll a kezem, mert előtörnek az emlékek, melynek hatására a kacat megszépül és visszalényegül azzá, ami volt.

Köszönöm neked, hogy leírtad ezeket a gondolatokat.

Üdvözlettel: CZsolti

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        ezt ma már könnyen megoldják -homloklebeny műtéttel -csak egy idegszálat kell elvágni

Attól függ, hogy milyen vágyról van szó. Van amit alsóbb fertályon vágnak el és nem idegszálat.
        Beagle, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Nem akarok érzelgősködni, de ezt annyira szépen leírtad. Az egész hozzászólásod - a korábbi hasonlókkal együtt - annyira mély és emberi, hogy szívhez szólóbb nem is lehetne. Igen kell a lelki élmény. Amikor ki akarok dobni egy kacatot és megáll a kezem, mert előtörnek az emlékek, melynek hatására a kacat megszépül és visszalényegül azzá, ami volt.

Köszönöm neked, hogy leírtad ezeket a gondolatokat.

Üdvözlettel: CZsolti
          Ehhez én is csatlakozom, mert engem is sokszor fogott meg Che mondandója!
          OdinHEM és sepy kedvelte ezt.

Komment

Ettől függetlenül ismeri valaki ezeket a motorokat? Mert hogy szépek, különlegesek az biztos. Kicsit Indian beütésű. Ez lengyel, vagy Cseh motor? van valakinek ilyen?

Komment

Szervusz Mucsom!

A vikipédián,hirtelen ennyit találtam róla.Lengyel gyártmány és nagyon drága,még a hazájában is.Click image for larger version

Name:	Sokól 02.jpg
Views:	1
Size:	207.8 KB
ID:	137559Click image for larger version

Name:	Sokól 03.jpg
Size:	49.4 KB
ID:	137560Click image for larger version

Name:	Sokól.jpg
Size:	87.0 KB
ID:	137561 Végül még egy,azt hiszem az index fórumról.

Örülök,hogy sikerült a képfeltöltés.

Üdvözlettel:Che
              Beagle, OdinHEM és -t5- kedvelte ezt.

Komment

Ha Junak lenne akkor lengyel de mivel ez egy Jawa így az cseh. Józsi barátom én is hasonlóan vélekedek erről a dolgokról ezért van most is egy Cz-m mert a múlt emlékét idézi fel, igaz akkor arra könnyebben szálltam fel mint erre pedig a nyereg magasság nem változott! Én is mint oly sokan még motorozni szeretnék nem a szobában törölgetni. Én nem múzeumot akarok létrehozni a száguldásból pedig ki nőttem!. Nem mondom gyönyörű az a gép de nem merném kint hagyni az utcán.
                Beagle kedvelte ezt.

Komment

Szia Sepy!

Nem szívesen javítalak ki, de ez nem Jawa, hanem egy lengyel gyártmányú Sokol. A német wikipédiás cikkből az derül ki, hogy a hadseregben is rendszeresítve volt, és nehézkes, lusta motornak tartották. A hidegindítása kész procedúra volt. Külön szelepen fecskendeztek be neki üzemanyagot és 40 °C-on már hajlandó is volt beindulni. Hogy addig mivel melegítették elő azt nem írja. Érdekesség, hogy bal oldalt volt a gázmarkolata.

Üdv: CZsolti
                  soveny, Beagle és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Viszont jelenleg drágább mint egy ..herli....és ha belegondolok 15-18 éve Angyalföldön traláltunk kb 12 komplet és egy talicskára való blokalkatrészt.
                    Aztán szépen elfújta a szél...
                    soveny és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Bocs Zsolti! Teljesen jogos a megjegyzésed csak futólag néztem a képet és nem olvastam a többi hozzászólást. Annytit azért hozzá tennék ha bemelegszik a gép biztosan szebben szól mint a CCCP-s Szokol szólt.
                      CZsolti kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        és ha belegondolok 15-18 éve Angyalföldön traláltunk kb 12 komplet és egy talicskára való blokalkatrészt.
                        abból most jól meglennél

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Annytit azért hozzá tennék ha bemelegszik a gép biztosan szebben szól mint a CCCP-s Szokol szólt.
                          A szovjet hifi torony? Hokedlin a sámli, rajta a Sokol rádió.
                          barna, sepy és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Elvileg nálunk elég nagy mennyiség volt belőle, mert amikor a németek és az szovjetek megszüntették Lengyelországot '39-ben, a menekülő lengyel hadsereg Sokol 600 és CWS M111-es motorkerékpár készlete nálunk maradt. Amúgy tényleg az Indiánnal rokon mindkét típus.
                            soveny kedvelte ezt.
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Itt igazából a hozzászólások mulatságosak:

honda z50m

Hogy tudnak emberek így egymásnak esni hülyeségek miatt.... Ezt soha nem fogom megérteni.

Persze maga a motor unikum, igazi Dumb&Dumber gép :-)
                              Az a film, ill. jelenet mekkora volt!

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Az a film, ill. jelenet mekkora volt!
                                Az biztos ! Főleg a film végén a csattanó ! A buszon a csajok és a navigálás !!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X