Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    panonia t5
    Ez legalább akkora marhaság, mint ez a Csepel.http://veteranapro.hu/szolo-motorker...303-csepel-125
    CZsolti, taluga és kollarg kedvelte ezt.

Komment

baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Most viszont nem veszel csepel árából ami kb 800000-1000000 ft házat.
      Nálatok lehet nem, de felénk már lehet.......
      CZsolti, baxy1 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Nálatok lehet nem, de felénk már lehet...
        Felénk még két Csepelnél kezdődnek, de ahogy látom még fog alakulni...
        sepy, taluga és sinter kedvelte ezt.
        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ez legalább akkora marhaság, mint ez a Csepel.http://veteranapro.hu/szolo-motorker...303-csepel-125
          érdekes a benzincsapja ahogy látom az én papíros forgalmis műszakis mocimnak is egyre megy fel az ára, ha a papírnélküli is ilyen áron fut...
          taluga kedvelte ezt.

Komment

JÓ oké persze de az arányok megváltoztak akár tetszik akár nem ez van , lehet venni házat 1m ft-ért de ne ezt nézzük hanem egy átlagos ház értéket.

Nálatok lehet nem, de felénk már lehet.......

Komment

Jó-jó értem mire gondolsz és igazad van. Én elsősorban viccnek szántam a felénk aktuális ingatlanárakat de igazából sírhatnék is rajta...
              sepy és taluga kedvelte ezt.

Komment

Jó-jó értem mire gondolsz és igazad van. Én elsősorban viccnek szántam a felénk aktuális ingatlanárakat de igazából sírhatnék is rajta...
                Könnyebb ha az ember viccet csinál belőle, mert ellene tenni úgy sem tud.
                Itt a Dunakanyarban még magasak az árak (bár helyi viszonylatban sokat estek -- 13-14 Csepelesek , de pár éve még inkább 20 volt), de Borsodban, Tiszakesziben ahol felnőttem olcsóbban veszel kertes házat, mint 250-es Csepelt.
                Sajna ez van...
                OdinHEM, korompaiistvan és sinter kedvelte ezt.

Komment

Kösz haver! Igazad van. Sajnos ez van...
                  sepy és taluga kedvelte ezt.

Komment

Először meglepődtem az áron. Aztán láttam ki az eladó, és már nem lepődtem meg.http://veteranapro.hu/uzemanyagtarta...nzintank-elado
                    sinter és taluga kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Először meglepődtem az áron.
                      A nepper srác megint odatette magát
                      Ennyiért 2-3 éve komplett ETS-t vehettem volna itt (nem tudta a srác, hogy milye volt az apjának meg hogy mennyit ér, egy oldalkocsival együtt adta el 80 ezerért)
                      De ezen felbuzdulva átmegyek Kisgyőrbe, megkeresem aki megvette...Milliomos leszek
                      sinter, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

44.000?! Nem rossz, megéri, lehet munkát venni pénzért, hiszen "törődést, karbantartást, javítást igényel"!
                        sinter, taluga és sepy kedvelte ezt.

Komment

Nem kellene poénkodni most az egyszer, ez egy valóban ritka alkatrész és el is lehet adni ennyiért...:
                          Click image for larger version

Name:	Névtelen.jpg
Views:	1
Size:	192.9 KB
ID:	137403
                          wsievers és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Nem kellene poénkodni most az egyszer, ez egy valóban ritka alkatrész és el is lehet adni ennyiért...:
                            Ezt pont itt nem sokkal föntebb beszéltük meg, hogy a külföldi árak nálunk miért nem mérvadóak.
                            Ez a tank ilyen állapotban sajnos nálunk ennyiért drága.
                            Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 máj. 15, 19:33.
                            supermax és sepy kedvelte ezt.

Komment

ez egy valóban ritka alkatrész és el is lehet adni ennyiért...
                              Nekem is az jutott eszembe, hogy idehaza azért lehet még papíros ETS-t venni 100-120e-ért kis szerencsével.
                              Nem "arcoskodni" akarok, de én is annyiért vettem az enyémet tavaly augusztusban.
                              sepy, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.
                              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

ritka alkatrész és el is lehet adni ennyiért.
                                El kéne felejteni ezt az Ebayos példálózást. Ez itt Magyarország, Magyar fizetésekkel. Van egy pár elszállt nepper aki próbálkozik agyament árakkal, és mindenkit hülyének néz ,és..... ( és nem folytatom mert személyeskedés lenne a vége. )
                                sepy, wsievers és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X