Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Horpadt, sérült, hiányos, de eredeti, ezért ennyi. Istenem, ez is marketingesnek születettMZ ETS sárvédő
Én is dobjak fel egy hirdetést a Trophymról, hogy a tank és oldaldekli ugyan még itt-ott horpadt, mattult, stb, DE 100% eredeti alkatrészekből áll, ezért az ára 650.000 Ft? Ja, és a fényezés a tankon és dekliken MÉG eredeti...
Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 dec. 16, 15:37.
- 5 likes
Komment
-
Az bizony!no meg a sárfogó, ahogy látom az is cukor holmi
MZ-ES 150 SÁRVÉDŐ HÁTSÓ ELSŐ RÉSZE >> 15690 Ft. << OdorMotor.hu
Közönséges, vacak ES sárvédő toldat
- 2 likes
Komment
-
De tudod hogy van az árképzés? Ránéz ide:Közönséges, vacak
Tafel 10 Kotflügel, Verkleidung
Aztán látja, hogy 220 euró. És ha kell annak aki ETS-t épít, akkor ez még olcsóbb.
Mondjuk amelyik alkatrészeket lehet más típusról helyettesíteni, ott nincs kérdés. Amiket meg nem, pl. ETS hátsólámpa-sárfogó közötti gumialkatrész, ott az ember nagyra nyitja a pénztárcáját.
Mondjuk a TS első sárfogó árára kíváncsi lettem volna, de azon a honlapon most "nincs készleten" szerepel mellette.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
Lécci lécci lécci, 1. vevő vagyok stipi-stop.kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHúúúúú, rá kell állnom az ETS holmik gyártására, pl. villakifli-öntés és a hátsó lámpa alatti gumi gyártása... ...no meg a sárfogó, ahogy látom az is cukor holmi.
- - - Updated - - -
Hozzátenném, hogy a Ts sárvédő egy a maga korában egy divatos darab volt. Ha megnézitek az ETS-ét az egy ritka trampli darab, amikor már nem volt menő az ETS azonnal nekiestek egy fűrésszel optikai tuningot végrehajtani.kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe tudod hogy van az árképzés? Ránéz ide:
Tafel 10 Kotflügel, Verkleidung
Aztán látja, hogy 220 euró. És ha kell annak aki ETS-t épít, akkor ez még olcsóbb.
Mondjuk amelyik alkatrészeket lehet más típusról helyettesíteni, ott nincs kérdés. Amiket meg nem, pl. ETS hátsólámpa-sárfogó közötti gumialkatrész, ott az ember nagyra nyitja a pénztárcáját.
Mondjuk a TS első sárfogó árára kíváncsi lettem volna, de azon a honlapon most "nincs készleten" szerepel mellette.
Ilyen sajnos az enyém is.
És ezt valaki Magyarországon gyártja, csak nem tudom kideríteni hogy ki. egy sört megérne.
- 1 like
Komment
-
Mintának sárfogó van nálam, igaz azon is több a lyuk, mint kellene. Nem eladó, csak tényleg tudok pl. méretekkel szolgálni ha kell. Az utángyártáshoz csak lemez meg lemezolló van itthon. Na meg kalapács, de ennyivel nem mernék nekiállni, mert nem vagyok elég kitartó...És ezt valaki Magyarországon gyártja, csak nem tudom kideríteni hogy ki
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
Látott már ilyen motort valaki? Ha igen, milyen gyártmány??
Én még csak hírből sem hallottam!
Eladó Lohner Sissy-50 - Képes Motor
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 dec. 16, 22:29."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Eddig még nem - és most félek hogy rémálmaim lesznek éjszaka annyira csúnyácska a drágám...Látott már ilyen motort valaki?
Rákerestem: osztrák. A Lohner nevű cég hintógyártással kezdte, voltak a Monarchia udvari szállítói is hintókból, aztán próbálkoztak villamos járgányokkal a XX. század elején (egy bizonyos Egger Béla és egy bizonyos Ferdinand Porsche közreműködésével), meg repcsikkel, a két világháború között villamosokkal. 1949-ben kezdtek robogót gyártani, de kevés sikerrel, a Rotax meg 1959-ben felvásárolta őket.Ha igen, milyen gyártmány?There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 5 likes
Komment
Komment