Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
MZ ETS sárvédő
Én is dobjak fel egy hirdetést a Trophymról, hogy a tank és oldaldekli ugyan még itt-ott horpadt, mattult, stb, DE 100% eredeti alkatrészekből áll, ezért az ára 650.000 Ft? Ja, és a fényezés a tankon és dekliken MÉG eredeti...Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 dec. 16, 15:37.
- 5 likes
Komment
-
no meg a sárfogó, ahogy látom az is cukor holmi
MZ-ES 150 SÁRVÉDŐ HÁTSÓ ELSŐ RÉSZE >> 15690 Ft. << OdorMotor.hu
Közönséges, vacak ES sárvédő toldat
- 2 likes
Komment
-
Közönséges, vacak
Tafel 10 Kotflügel, Verkleidung
Aztán látja, hogy 220 euró. És ha kell annak aki ETS-t épít, akkor ez még olcsóbb.Mondjuk amelyik alkatrészeket lehet más típusról helyettesíteni, ott nincs kérdés. Amiket meg nem, pl. ETS hátsólámpa-sárfogó közötti gumialkatrész, ott az ember nagyra nyitja a pénztárcáját.
Mondjuk a TS első sárfogó árára kíváncsi lettem volna, de azon a honlapon most "nincs készleten" szerepel mellette.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHúúúúú, rá kell állnom az ETS holmik gyártására, pl. villakifli-öntés és a hátsó lámpa alatti gumi gyártása... ...no meg a sárfogó, ahogy látom az is cukor holmi.
- - - Updated - - -
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe tudod hogy van az árképzés? Ránéz ide:
Tafel 10 Kotflügel, Verkleidung
Aztán látja, hogy 220 euró. És ha kell annak aki ETS-t épít, akkor ez még olcsóbb.Mondjuk amelyik alkatrészeket lehet más típusról helyettesíteni, ott nincs kérdés. Amiket meg nem, pl. ETS hátsólámpa-sárfogó közötti gumialkatrész, ott az ember nagyra nyitja a pénztárcáját.
Mondjuk a TS első sárfogó árára kíváncsi lettem volna, de azon a honlapon most "nincs készleten" szerepel mellette.
Ilyen sajnos az enyém is.
És ezt valaki Magyarországon gyártja, csak nem tudom kideríteni hogy ki. egy sört megérne.
- 1 like
Komment
-
És ezt valaki Magyarországon gyártja, csak nem tudom kideríteni hogy kiThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
Látott már ilyen motort valaki? Ha igen, milyen gyártmány??
Én még csak hírből sem hallottam!
Eladó Lohner Sissy-50 - Képes Motor
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 dec. 16, 22:29."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Látott már ilyen motort valaki?
Ha igen, milyen gyártmány?There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 5 likes
Komment
Komment