Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Lámpafej és egy pár vadászgumicsizma (kéz alól) eladó.

Mire megtaláltam a gumicsizmát!!! hmmm!!!

Komment

MZ ETS sárvédő
      Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
      Amúgy a mezei TS-é is ugyanez, 3000 forintért...
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

MZ ETS sárvédő
        Horpadt, sérült, hiányos, de eredeti, ezért ennyi. Istenem, ez is marketingesnek született
        Én is dobjak fel egy hirdetést a Trophymról, hogy a tank és oldaldekli ugyan még itt-ott horpadt, mattult, stb, DE 100% eredeti alkatrészekből áll, ezért az ára 650.000 Ft? Ja, és a fényezés a tankon és dekliken MÉG eredeti...
        Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 dec. 16, 15:37.

Komment

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
          Húúúúú, rá kell állnom az ETS holmik gyártására, pl. villakifli-öntés és a hátsó lámpa alatti gumi gyártása... ...no meg a sárfogó, ahogy látom az is cukor holmi.
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

no meg a sárfogó, ahogy látom az is cukor holmi
            Az bizony!
            MZ-ES 150 SÁRVÉDŐ HÁTSÓ ELSŐ RÉSZE >> 15690 Ft. << OdorMotor.hu
            Közönséges, vacak ES sárvédő toldat

Komment

Közönséges, vacak
              De tudod hogy van az árképzés? Ránéz ide:

Tafel 10 Kotflügel, Verkleidung

Aztán látja, hogy 220 euró. És ha kell annak aki ETS-t épít, akkor ez még olcsóbb. Mondjuk amelyik alkatrészeket lehet más típusról helyettesíteni, ott nincs kérdés. Amiket meg nem, pl. ETS hátsólámpa-sárfogó közötti gumialkatrész, ott az ember nagyra nyitja a pénztárcáját.
              Mondjuk a TS első sárfogó árára kíváncsi lettem volna, de azon a honlapon most "nincs készleten" szerepel mellette.

Komment

Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy az acéltelós TS-nek 16"-os a kereke...

Komment

acéltelós TS-nek 16"-os a kereke...
                  Közben körbenéztem - habár jelentősen több szerszám vagy anyag nem kell hozzá, a nagy TS-re egy új sárfogó előre megvan 75 euróból.

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Húúúúú, rá kell állnom az ETS holmik gyártására, pl. villakifli-öntés és a hátsó lámpa alatti gumi gyártása... ...no meg a sárfogó, ahogy látom az is cukor holmi.
                    Lécci lécci lécci, 1. vevő vagyok stipi-stop.

- - - Updated - - -

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    De tudod hogy van az árképzés? Ránéz ide:

Tafel 10 Kotflügel, Verkleidung

Aztán látja, hogy 220 euró. És ha kell annak aki ETS-t épít, akkor ez még olcsóbb. Mondjuk amelyik alkatrészeket lehet más típusról helyettesíteni, ott nincs kérdés. Amiket meg nem, pl. ETS hátsólámpa-sárfogó közötti gumialkatrész, ott az ember nagyra nyitja a pénztárcáját.
                    Mondjuk a TS első sárfogó árára kíváncsi lettem volna, de azon a honlapon most "nincs készleten" szerepel mellette.
                    Hozzátenném, hogy a Ts sárvédő egy a maga korában egy divatos darab volt. Ha megnézitek az ETS-ét az egy ritka trampli darab, amikor már nem volt menő az ETS azonnal nekiestek egy fűrésszel optikai tuningot végrehajtani.
                    Ilyen sajnos az enyém is.
                    És ezt valaki Magyarországon gyártja, csak nem tudom kideríteni hogy ki. egy sört megérne.

Komment

És ezt valaki Magyarországon gyártja, csak nem tudom kideríteni hogy ki
                      Mintának sárfogó van nálam, igaz azon is több a lyuk, mint kellene. Nem eladó, csak tényleg tudok pl. méretekkel szolgálni ha kell. Az utángyártáshoz csak lemez meg lemezolló van itthon. Na meg kalapács, de ennyivel nem mernék nekiállni, mert nem vagyok elég kitartó...

Komment

Látott már ilyen motort valaki? Ha igen, milyen gyártmány??
                        Én még csak hírből sem hallottam!

Eladó Lohner Sissy-50 - Képes Motor

Komment

Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy az acéltelós TS-nek 16"-os a kereke...
                          Igazad van, én hibáztam. Az kevésbé öblös. Bár a kis TS-é 18 as. A kis ETS-é pedig teljesen ugyanaz. Click image for larger version

Name:	mz-ets-125-baujahr-1973-76492.jpg
Views:	1
Size:	175.4 KB
ID:	143256
                          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 dec. 16, 22:29.
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Látott már ilyen motort valaki?
                            Eddig még nem - és most félek hogy rémálmaim lesznek éjszaka annyira csúnyácska a drágám...

Ha igen, milyen gyártmány?
                            Rákerestem: osztrák. A Lohner nevű cég hintógyártással kezdte, voltak a Monarchia udvari szállítói is hintókból, aztán próbálkoztak villamos járgányokkal a XX. század elején (egy bizonyos Egger Béla és egy bizonyos Ferdinand Porsche közreműködésével), meg repcsikkel, a két világháború között villamosokkal. 1949-ben kezdtek robogót gyártani, de kevés sikerrel, a Rotax meg 1959-ben felvásárolta őket.

Komment

Rákerestem: osztrák.
                              Ja. A Sachs blokk is erre enged következtetni

Komment

Köszönöm az infót, Uraim!

Ha rémálmaim nem is, de hülyén már nem halok meg

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X