Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Colika megint emberkedik:

Click image for larger version

Name:	névtelen.jpg
Views:	1
Size:	145.1 KB
ID:	143751

Komment

Ismerős a szöveg ! Nekem is küldött már ilyet, hogy " majd a miskolci haverjai átrendezik a nagy pofám "

Komment

Íme egy igazi "boczi-moci"

Click image for larger version

Name:	boczi_moci.jpg
Views:	1
Size:	49.5 KB
ID:	143752350 cz Jawa eladó - Kiskunlacháza, Pest

Komment

Nem benzin kell neki, hanem fű. Igazi tehenes neve is van neki.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Azért kellemesebb motor nélkül heverni a fűben! Képzeld ha felfedez a bika.

Komment

Az a bukókeretes lábtartós...Apám!

Komment

bukókeretes lábtartós
                Az a szarva hééé! Nem látod, úgy is kunkorodik!
                A kovácsoltvas háttámla pedig hab a tortán!
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Szervusztok!

Ízlések és pofonok között vannak különbségek,-lehet hogy valakinek így tetszik.Valahogy nekem a technikától mindig idegen marad,a rojtos-bojtos,sallangos megjelenés,de egye fene már annyi hülyeséget kitalálnak a népek,-ez se rosszabb ,mint egy morzsaporszívó.

Amin igazán elgondolkodom,egy ilyen motor látványán,-hogy lehet érvényes műszakija,mert ezen annyi átalakítás van,ami eltér az eredetitől,ami sokkal több,mint egy autóba beszerelt sportkormány,fólia,kengururács,......,esetleg egy jobb ülés,ami a műszakin kizáró ok lehet?

Természetesen,ha megadták,akkor biztos minden rendben van,csak valahogy felrémlik bennem egy régi sláger foszlánya,-"az egyiknek sikerül,a másiknak nem",-bár nem irigylem tőle!

Üdvözlettel:Che

Komment

Íme egy igazi „boczi-moci”
                    Pedig azt hittem hogy az enyémnél nem lesz randább!!!!.............tévedtem!

Komment

apacsavo, ha benéznél hozzám , esetleg tudnék adni egy kipufokó véget ami stílusában szerintem menne az elejéhez .
                      MAICO MD 250 -é .

Komment

Köszönöm a felajánlást!Mindenképpen elmegyek!Megtiszteltetés egy alkotó műhelyt látni!Adj egy elérhetőséget és hétvégén (ha neked jó!?!)Elmegyek!Addig is köszi!

Komment

20/35 55 955................

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Természetesen,ha megadták,akkor biztos minden rendben van,csak valahogy felrémlik bennem egy régi sláger foszlánya,-"az egyiknek sikerül,a másiknak nem",-bár nem irigylem tőle!
                            Nos, a hirdetőnek volt egy bejegyzése : "..Gyári állapotára visszaállítható...",ami nagy valószínűséggel azt jelzi, hogy Ő sem tudta/ja kikerülni a hatóság "morcosságát"...

- - - Updated - - -

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Pedig azt hittem hogy az enyémnél nem lesz randább!!!!.............tévedtem!
                            Ezek szerint, még Te sem láttál mindent, Kedves Apacsavó...

Komment

Ezek szerint, még Te sem láttál mindent
                              ....és már egyre kevesebbet fogok!(még szemüveggel is!)Különben is köztudomású hogy szinte semmihez sem értek(a mocikhoz pedig főként nem!) de azt tudom hogy vissza kell alakítani!Nincs az a vizsgáztató aki a renoméját kockáztatná!Ez ahogy így a képen van nem fogadható el!T.IDigitális felvételt készítenek a vizsga tárgyáról!

Komment

Az a gép az " Ibbecsúf" kategória!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X