Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Szervusztok!
Ízlések és pofonok között vannak különbségek,-lehet hogy valakinek így tetszik.Valahogy nekem a technikától mindig idegen marad,a rojtos-bojtos,sallangos megjelenés,de egye fene már annyi hülyeséget kitalálnak a népek,-ez se rosszabb ,mint egy morzsaporszívó.
Amin igazán elgondolkodom,egy ilyen motor látványán,-hogy lehet érvényes műszakija,mert ezen annyi átalakítás van,ami eltér az eredetitől,ami sokkal több,mint egy autóba beszerelt sportkormány,fólia,kengururács,......,esetleg egy jobb ülés,ami a műszakin kizáró ok lehet?
Természetesen,ha megadták,akkor biztos minden rendben van,csak valahogy felrémlik bennem egy régi sláger foszlánya,-"az egyiknek sikerül,a másiknak nem",-bár nem irigylem tőle!
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTermészetesen,ha megadták,akkor biztos minden rendben van,csak valahogy felrémlik bennem egy régi sláger foszlánya,-"az egyiknek sikerül,a másiknak nem",-bár nem irigylem tőle!
- - - Updated - - -
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePedig azt hittem hogy az enyémnél nem lesz randább!!!!.............tévedtem!
- 1 like
Komment
-
Ezek szerint, még Te sem láttál mindent....és már egyre kevesebbet fogok!(még szemüveggel is!)Különben is köztudomású hogy szinte semmihez sem értek(a mocikhoz pedig főként nem!) de azt tudom hogy vissza kell alakítani!Nincs az a vizsgáztató aki a renoméját kockáztatná!Ez ahogy így a képen van nem fogadható el!T.I
Digitális felvételt készítenek a vizsga tárgyáról!
- 2 likes
Komment
Komment