Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Szervusztok!
Ízlések és pofonok között vannak különbségek,-lehet hogy valakinek így tetszik.Valahogy nekem a technikától mindig idegen marad,a rojtos-bojtos,sallangos megjelenés,de egye fene már annyi hülyeséget kitalálnak a népek,-ez se rosszabb ,mint egy morzsaporszívó.
Amin igazán elgondolkodom,egy ilyen motor látványán,-hogy lehet érvényes műszakija,mert ezen annyi átalakítás van,ami eltér az eredetitől,ami sokkal több,mint egy autóba beszerelt sportkormány,fólia,kengururács,......,esetleg egy jobb ülés,ami a műszakin kizáró ok lehet?
Természetesen,ha megadták,akkor biztos minden rendben van,csak valahogy felrémlik bennem egy régi sláger foszlánya,-"az egyiknek sikerül,a másiknak nem",-bár nem irigylem tőle!
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTermészetesen,ha megadták,akkor biztos minden rendben van,csak valahogy felrémlik bennem egy régi sláger foszlánya,-"az egyiknek sikerül,a másiknak nem",-bár nem irigylem tőle!
- - - Updated - - -
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePedig azt hittem hogy az enyémnél nem lesz randább!!!!.............tévedtem!
- 1 like
Komment
-
Ezek szerint, még Te sem láttál mindent
- 2 likes
Komment
Komment