Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Joker figyelmébe ajánlanám ! Egy kis szakmai továbbképzés http://veteranapro.hu/fekrendszer/53...lso-fek-egyedi
- 1 like
Komment
-
Mert ereklyének nagyon frankó , én is gyűjtöm a FIAT magyar fejleszőinek termékeit amiket találok a morokban . De az a sok küllőfurat befonná szemöldökét a kedves felhasználónak . Szerintem egy üveg pálinka az értéke , de az is csak egy Pannónia múzeumosnak , aki kitenné a polcra . Vagy esetleg meg kéne nézni a két féklapot , aztán ha "megérdemli " csinálni lehet egy közepét .
De ami kitolja megint a biztit az agyamban : a 35 000 ft a semmiért , mert pannónia
- 7 likes
Komment
-
Megint elkezdem a morgást és Nyuszifül megint letolhat, hogy megbélyegzünk, megítélünk valakit.
Ez a 35000 forint nekem gyanúsan sokszor jön elő az ismeretlen dolgok árképzésében. Szerintem valami szocpol, vagy segély lehet ennyi és az emberek szeretnek ehhez mérni. Bohó egyetemista korunkban mi mindent sörben mértünk - Megőrültél, ez legalább 350 sör! - Akkor még 100ft volt egy bolti üveg.
- 3 likes
Komment
-
bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehogy megbélyegzünk, megítélünk valakit.
- 6 likes
Komment
-
Most, hogy látom a hirdetések között a Bőregeret sajnálom az enyémet. Az 350cm3 es volt és talán cáfolom is ,hogy a jelenlegi megbízhatóbb a 250-es mint a 350-es. Jó tudni ez csak berántóval indítható és nincs benne hátra menet, ezt ki kell tolni a parkolóból! A 350-es már indítható " önindítóval" is visszafele forog a motor és úgy van rükverc. Ebből kifolyólag hátra fele is van 4 fokozat mely azt hiszem egyedi. Mikor én is beálltam egy parkolóba sokan figyelték vajon tolni kell?, nem kellett. Dinostarter / lehet, hogy nem így nevezik/ ez az áram fordító kapcsoló mellyel lehet a motort visszafele indítani. Ennek a hirdetett gépnek pedig mivel lemezelt az akkumlátor szerelhetősége miatt nyitható az eleje. Az enyém hátulja Trabant elemekből lett lapra szerelt követve a gyári formát. Az ajtókat én is lemezeltem az elejével együtt. Annyiban volt más, hogy ami ennél nyitható az nálam maradt a bőr, és a gyári ponyvája volt. Nyáron ez hátra hajtva sort gép volt! A 350-es motorral 85-volt a vége!!. A két ajtón az üveg rész plexit keretben mely levehető nyáron és nagyon kényelmes és szép ülés / pad/ van benne. Az enyém Standox festékkel volt festve meggy bordó volt és a lámpa és a sárvédő fekete.
- 7 likes
Komment
-
Ezt most találtam...Érdekes, de be lehetne vállalni: Jawa, Pannonia, Csepel, Motor, Blokk, csere alkatrész - Visonta, Heves"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
Komment