Ez csak nekem tűnik soknak, vagy tényleg ilyen árban mozognak?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Bár én eddig csak használtakat láttam, de a nagyon maximum 8000 volt. Szerintem 2 oka lehet, hogy ennyire fellőtte az árát, az egyik, hogy "pannónia" a másik a "gyári új" jelző és ritkaságra hivatkozva olyan árat ad meg amit nem sajnál elkérni. Tényleg ritkaság, de ha már beépítem akkor egyből használttá válik és negyed ennyit fog érni, ráadásul nem működik jobban mint 1 használt, azért meg, hogy a polcon álljon fölösleges ennyit kiadni. Tehát az eladó kicsit túlbecsülte az értékét, de figyeld meg, hogy el fogja adni...Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz csak nekem tűnik soknak, vagy tényleg ilyen árban mozognak?
közben találtam ugyanennél az eladónál hasonlóan irreális összegekért árult apróságokat:
henger
kilóméteróra
de azért a bálázóért is sokallom az 5,5milliós villámáratUtoljára szerkesztve a következő által: Blackmumus; 2012 máj. 15, 17:06.és Intrepid kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
ApaE -
Van fent egy használt 3200ért, de szerintem jobban néz ki, mint ez a 25e-res...Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBár én eddig csak használtakat láttam, de a nagyon maximum 8000 volt.
Komment
-
ApaE -
nemrégiben ment el egy új P10-es henger+dugattyú 21 körül, ha jól emlékszem...Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseközben találtam ugyanennél az eladónál hasonlóan irreális összegekért árult apróságokat:
henger
kilóméteróra
de azért a bálázóért is sokallom az 5,5milliós villámárat
km órát hasonló árban láttam börzén, ami felújított volt, jól kinéző meg volt 8ért is
viszont a bálázó felkeltette a figyelmem..., motorkuli helyett egy ilyet akasztanék a paripára, az lenne a nemasemmi!
ha egyáltalán megtudná mozdítani!
Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 máj. 15, 17:18.és Blackmumus kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Az utolsó pár hozzászólás témájában egy közös pontot találtam, az eladót.
Hát nem egy "olcsójános".
Gondolom, hogy az APEH már feni rá a bicskáját
!
Intrepid és Blackmumus kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Amúgyis azt irja Planeta 3...az nem igy néz ki pláne ha 80 -asApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem a hirdető arra nem vette a fáradságot, hogy csináljon egy-két jó képetUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 máj. 15, 17:51."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Egy ilyen rajz tényleg megér ennyit? Tudom én, hogy ritkaság, de 300 éves ikont lehet venni ennyiért.
A másik pedig, hogy tudomásom szerint az ilyet metszeti rajznak szokták hívni nem pedig robbantott ábrának.
Komment
-
Azon kívül, hogy vaksi vagyok, még igazam is vanSt.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA kép felirata is metszetnek nevezi a rajzot.
Komment
-
Ha adja hozzá a mögötte lévő Pannóniát is, akkor mindenképp!Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy ilyen rajz tényleg megér ennyit?
Blackmumus kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
De lehet, hogy 300 éves ikonból több is maradt fenn.Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése300 éves ikont lehet venni ennyiértEverything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
Komment