Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez csak nekem tűnik soknak, vagy tényleg ilyen árban mozognak?

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ez csak nekem tűnik soknak, vagy tényleg ilyen árban mozognak?
      Bár én eddig csak használtakat láttam, de a nagyon maximum 8000 volt. Szerintem 2 oka lehet, hogy ennyire fellőtte az árát, az egyik, hogy "pannónia" a másik a "gyári új" jelző és ritkaságra hivatkozva olyan árat ad meg amit nem sajnál elkérni. Tényleg ritkaság, de ha már beépítem akkor egyből használttá válik és negyed ennyit fog érni, ráadásul nem működik jobban mint 1 használt, azért meg, hogy a polcon álljon fölösleges ennyit kiadni. Tehát az eladó kicsit túlbecsülte az értékét, de figyeld meg, hogy el fogja adni...

közben találtam ugyanennél az eladónál hasonlóan irreális összegekért árult apróságokat:
      henger
      kilóméteróra
      de azért a bálázóért is sokallom az 5,5milliós villámárat
      Utoljára szerkesztve a következő által: Blackmumus; 2012 máj. 15, 18:06.
      és Intrepid kedvelte ezt.

Komment

Attached Files

Komment

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Bár én eddig csak használtakat láttam, de a nagyon maximum 8000 volt.
          Van fent egy használt 3200ért, de szerintem jobban néz ki, mint ez a 25e-res...

Komment

Komment

közben találtam ugyanennél az eladónál hasonlóan irreális összegekért árult apróságokat:
              henger
              kilóméteróra
              de azért a bálázóért is sokallom az 5,5milliós villámárat
              nemrégiben ment el egy új P10-es henger+dugattyú 21 körül, ha jól emlékszem...

km órát hasonló árban láttam börzén, ami felújított volt, jól kinéző meg volt 8ért is

viszont a bálázó felkeltette a figyelmem..., motorkuli helyett egy ilyet akasztanék a paripára, az lenne a nemasemmi! ha egyáltalán megtudná mozdítani!
              Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 máj. 15, 18:18.
              és Blackmumus kedvelte ezt.

Komment

Intrepid kedvelte ezt.

Komment

Az utolsó pár hozzászólás témájában egy közös pontot találtam, az eladót.
                  Hát nem egy "olcsójános".
                  Gondolom, hogy az APEH már feni rá a bicskáját!
                  Intrepid és Blackmumus kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Szerintem a hirdető arra nem vette a fáradságot, hogy csináljon egy-két jó képet
                    Amúgyis azt irja Planeta 3...az nem igy néz ki pláne ha 80 -as
                    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 máj. 15, 18:51.
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Intrepid, sricsi70 és soveny kedvelte ezt.

Komment

Egy ilyen rajz tényleg megér ennyit? Tudom én, hogy ritkaság, de 300 éves ikont lehet venni ennyiért.

A másik pedig, hogy tudomásom szerint az ilyet metszeti rajznak szokták hívni nem pedig robbantott ábrának.

Komment

A kép felirata is metszetnek nevezi a rajzot.

Röntgen -rajzként is szokták nevezni az ilyen ábrázolást.

Komment

St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            A kép felirata is metszetnek nevezi a rajzot.
                            Azon kívül, hogy vaksi vagyok, még igazam is van

Komment

Egy ilyen rajz tényleg megér ennyit?
                              Ha adja hozzá a mögötte lévő Pannóniát is, akkor mindenképp!
                              Blackmumus kedvelte ezt.

Komment

300 éves ikont lehet venni ennyiért
                                De lehet, hogy 300 éves ikonból több is maradt fenn.
                                soveny és -t5- kedvelte ezt.
                                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X