Ez csak nekem tűnik soknak, vagy tényleg ilyen árban mozognak?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz csak nekem tűnik soknak, vagy tényleg ilyen árban mozognak?
közben találtam ugyanennél az eladónál hasonlóan irreális összegekért árult apróságokat:
henger
kilóméteróra
de azért a bálázóért is sokallom az 5,5milliós villámáratUtoljára szerkesztve a következő által: Blackmumus; 2012 máj. 15, 18:06.és Intrepid kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
ApaE
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBár én eddig csak használtakat láttam, de a nagyon maximum 8000 volt.
Komment
-
ApaE
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseközben találtam ugyanennél az eladónál hasonlóan irreális összegekért árult apróságokat:
henger
kilóméteróra
de azért a bálázóért is sokallom az 5,5milliós villámárat
km órát hasonló árban láttam börzén, ami felújított volt, jól kinéző meg volt 8ért is
viszont a bálázó felkeltette a figyelmem..., motorkuli helyett egy ilyet akasztanék a paripára, az lenne a nemasemmi! ha egyáltalán megtudná mozdítani!Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 máj. 15, 18:18.és Blackmumus kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Az utolsó pár hozzászólás témájában egy közös pontot találtam, az eladót.
Hát nem egy "olcsójános".
Gondolom, hogy az APEH már feni rá a bicskáját!Intrepid és Blackmumus kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem a hirdető arra nem vette a fáradságot, hogy csináljon egy-két jó képetUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 máj. 15, 18:51."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Egy ilyen rajz tényleg megér ennyit? Tudom én, hogy ritkaság, de 300 éves ikont lehet venni ennyiért.
A másik pedig, hogy tudomásom szerint az ilyet metszeti rajznak szokták hívni nem pedig robbantott ábrának.
Komment
-
St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA kép felirata is metszetnek nevezi a rajzot.
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy ilyen rajz tényleg megér ennyit?Blackmumus kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése300 éves ikont lehet venni ennyiértEverything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
Komment