Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát ... szépnek nem szép, de kényelmetlen.
    Ha volna olyan szakember aki a gerincemet is megpótolná 50 centivel, talán elérném a kormányt !
    -t5-, és kollarg kedvelte ezt.

Komment

miért?... elengedett kormánnyal már nem is tudsz motorozni?
      Blackmumus, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ha volna olyan szakember aki a gerincemet is megpótolná 50 centivel, talán elérném a kormányt !
        Majdnem olyan "jól" néznél ki mint ez a "tanulmány"!
        soveny kedvelte ezt.
        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Szentesi oldalkocsi komplett
          Srácok javítsatok ki legyetek szivesek ha tévedek, de ez nem az aminek hirdetik... Ha ez Szentesi akkor nem vagyok képben a magyar oldalkocsikat illetően és muszáj tovább képeznem magamat ezen a téren is!

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Srácok javítsatok ki legyetek szivesek ha tévedek, de ez nem az aminek hirdetik... Ha ez Szentesi akkor nem vagyok képben a magyar oldalkocsikat illetően és muszáj tovább képeznem magamat ezen a téren is!
            Esetleg szentesen gyártott BMW oldalkocsi :P

Komment

már nemcsak P12 2 hengeres van

Komment

de a kettő között van egy nagy különbség!! a p12 igényes ez pedig nem.
                norinco kedvelte ezt.

Komment

elhiszed nekem, hogy aki elkövette, nem így gondolja, mint Te?

Komment

Elhiszem de így az életszerű, hogy van ellen és pártoló vélemény.
                    Igen elfogadom nagy munka van benne, de a körítésen lehetett volna még kicsit dolgoznia.
                    Nekem a hátsó kerék és a minden honnan ömlik a füst nem kápráztat el.

Komment

Ezt figyeljétek! Olvassátok el a rábeszélő, átverő szöveget altatta!!!!
                      Van képe azt írni hogy 125cm3 SEGÉDMOTORKÉNT!!!! Igen az orionette az én vagyok aki bekommentálta, mert az ilyentől azért felmegy a pumpám! :S

Csepel D - Vatera.hu
                      kavycka, Intrepid és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Ezt figyeljétek!
                        Inkább ezt olvasgasd, vagy ezt, ettől garantáltan megnyugszol!
                        Blackmumus kedvelte ezt.

Komment

ez viszont szvsz nagyon jó vétel MZ-seknek. ha nem lenne izsem, lehet belevágnék

Komment

Hi! Ezeket láttam én is, eléggé "oda vannak" szegény motorok! A leírás meg nagyon jó!

Komment

Találtam még egy érdekes szerzetet, igaz megint nem a veteranapro-n... A hirdetés képei között a pirosra mondhatjuk hogy átlagos, de van egy kék moci, szép példája annak hogy a váz elvágása nélkül is lehet egyedibbé tenni kedvenc Pannoniánkat..

Eladó használt PANNONIA TL Csepel 250
                              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                egyedibbé tenni
                                mi az rajta, az ülés alatt? egy hűtőszekrény, abban tárolja a sört?!
                                barna, kollarg és chemotox kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X