Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
ApaE
-
darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe ha már az árnál tartunk akkor senki nem venne Pannóniát ha az árat nézi mert amennyibe belekerül a teljes fölújítás vagy fölújítottat vesz az ember azért már egy újabb nyugatit is kapni, ami jobban megy, kevesebbet fogyaszt stb.
- 2 likes
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy ilyen történetről nekem az jut az eszembe, hogy ez észrevette, ez megmegvette, ez hazavitte, ez átnézegette, ez az icike-picike meg rájött, hogy egy kalap sz@r, és már próbálna szabadulni tőle ...
De lehet, hogy csak nekem van túl sok rossz tapasztalatom .
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA gányolás kijavításának költségét le kéne vonni a vételárból, akkor kerülnék a realitás talajára
Áron alul?
- Mennyibe kerül ez a motor?
- 270 ezerbe.
- Adok érte 220 ezret.
- Rendben a magáé 180 ezerért.
Így a motor áron alul cserélt gazdát.Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
Ez tényleg érdekes: Bmw K1 Schwenker
Az az érdekes, hogy a motor nyugodtan "dülöngél" az oldalkocsi mellett:
Bmw K1 Hungary.Road test-2..Schwenker Gespann,Zijpann,Side car...05-2012... - YouTube
oké, nincs még 30 éves, de oldalkocsis
- 4 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa és !!?? Most ebbe mi a poén ? Az Ural oldalkocsidnak kiveszed a két ferde kitámasztóját, aztán te is döntögeted.
Még sosem próbáltam.
Komment
-
TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz az érdekes, hogy a motor nyugodtan „dülöngél” az oldalkocsi mellett:
(A motorom felfogatását úgy rángatta, mintha ki akarta volna tépni!)supermax kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(A motorom felfogatását úgy rángatta, mintha ki akarta volna tépni!)
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs, kijöttA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 2 likes
Komment
-
OdinHEM kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMENNYIIIIIII???
- 2 likes
Komment
Komment