EZ nem a veteran apron van de erdekes ez lenne a link remelem talalhato http://www.subito.it/vi/46695081.htp
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Mit kell nézni ? Ezt ?http://www.subito.it/auto/rolls-royc...o-46744544.htm
Megyek gyorsan Eurót váltani. Most úgy is Ócsó !movisz kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
NEM VAN EGY ERDEKES JAWA 673 nem ertem miert nem jon ki a link alapjan
javitas Jawa 673 Moto e Scooter usato - In vendita Napoli ez talan a jo most le ellenorzom bocs
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejavitas Jawa 673 Moto e Scooter usato - In vendita Napoli
Komment
-
Meg is van...1971 es:
Amúgy burkolatos gép:
Hogy mehet ez a vas o.O Szívesen kipróbálnám egyszer! Vagy akár többször is, jó lenne látni a mai "sport" motoros tulajok arcán a döbbenetet, amikor egy ilyen lerázza őket mint kutya a vizet. XD
350 ccm
Vízhűtéses kétütemű V4 motorral, Dell'Orto karbikkal
Teljesítmény: 75 LE 12500-as fordulaton
Végsebesség: 270 km/hUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 aug. 02, 15:24."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
A lenyeg az hogy mar nincs fonn a hirdetes pedig tegnapadtak fol az erdekes hogy egy ilyen motornak az ara joval magasabb mint az itt emlitett "szerintem"ezek azok a hirdetesek amik altalaban nem valosak szepszoval mondva. Ami meg inkabb ala tamasztja a velemenyemet hogy nem lehet el erni De ha kontaktusba tudsz lepni mindig ugyan az a felallas .Ha tetszik a jarmu akkor ok megbiznak egy fantomatikus ceget a hazhoz szallitasban akinek a szamlajara bekell fizetni a szallitasi koltseg felet es ok a felelosek az uzlet lebonyolitasaert . Ezt a linket azert tettem fol mert egy csalas sajnos innet es foleg Spanyol orszagbol nagyon sok a visszaeles az internetes eladassal
- 2 likes
Komment
-
Amúgy én sem hiszem, hogy ebből Csehországon kívül lenne valahol is...3000 euróért meg szinte ingyen van, egy ilyen ritka gép. 10 darabnál nem lehet több ebből..."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA lenyeg az hogy mar nincs fonn a hirdetes pedig tegnapadtak fol
- 2 likes
Komment
-
Az a jó, hogy van önbizalma ! Végül is, műanyag ülést naponta vesznek az emberek.http://veteranapro.hu/ules/20886-vet...onto-forma-bmwbarna kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVégül is, műanyag ülést naponta vesznek az emberek.
Elnézve így az avatarjainkat vagy logokat vagy mi a neve ezeknek, mintha a bábszakkör fórumba csöppentem volna.Deák Gergő és madorka kedvelte ezt.Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEngem az érdekelne, hogy hogyan tud egy ilyen munkát adni.
- 7 likes
Komment
-
Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésegondolom a két vasdarab állandó pakolgatására gondolt, mert bárhova rakod, az ott útban lesz...
Milyen igaz! Hogy ez nekem nem jutott az eszembe.Everything is better when you decide you don't care.
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMi kell ahhoz, hogy otthon a sufniban nekilássak Pagusa nyergeket önteni gumiból?
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemintha a bábszakkör fórumba csöppentem volnaKakas kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment