EZ nem a veteran apron van de erdekes ez lenne a link remelem talalhato http://www.subito.it/vi/46695081.htp
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Mit kell nézni ? Ezt ?http://www.subito.it/auto/rolls-royc...o-46744544.htm
Megyek gyorsan Eurót váltani. Most úgy is Ócsó !
movisz kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
NEM VAN EGY ERDEKES JAWA 673 nem ertem miert nem jon ki a link alapjan
javitas Jawa 673 Moto e Scooter usato - In vendita Napoli ez talan a jo most le ellenorzom bocs
Komment
-
Ez vélhetően annyira Jáwa, mint az 1100 cm3 MZ ! ( De fogalmam sincs róla, lehet hogy valóban ők kreáltákmovisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejavitas Jawa 673 Moto e Scooter usato - In vendita Napoli
)
Komment
-
Meg is van...1971 es:
Amúgy burkolatos gép:
Hogy mehet ez a vas o.O Szívesen kipróbálnám egyszer! Vagy akár többször is, jó lenne látni a mai "sport" motoros tulajok arcán a döbbenetet, amikor egy ilyen lerázza őket mint kutya a vizet. XD
350 ccm
Vízhűtéses kétütemű V4 motorral, Dell'Orto karbikkal
Teljesítmény: 75 LE 12500-as fordulaton
Végsebesség: 270 km/hUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 aug. 02, 14:24.
- 3 likes
Komment
-
A lenyeg az hogy mar nincs fonn a hirdetes pedig tegnapadtak fol az erdekes hogy egy ilyen motornak az ara joval magasabb mint az itt emlitett "szerintem"ezek azok a hirdetesek amik altalaban nem valosak szepszoval mondva. Ami meg inkabb ala tamasztja a velemenyemet hogy nem lehet el erni De ha kontaktusba tudsz lepni mindig ugyan az a felallas .Ha tetszik a jarmu akkor ok megbiznak egy fantomatikus ceget a hazhoz szallitasban akinek a szamlajara bekell fizetni a szallitasi koltseg felet es ok a felelosek az uzlet lebonyolitasaert . Ezt a linket azert tettem fol mert egy csalas sajnos innet es foleg Spanyol orszagbol nagyon sok a visszaeles az internetes eladassal
- 2 likes
Komment
-
Még szerencse, hogy Rolls Royce-ról nem csúsztam le.movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA lenyeg az hogy mar nincs fonn a hirdetes pedig tegnapadtak fol
- 2 likes
Komment
-
Az a jó, hogy van önbizalma ! Végül is, műanyag ülést naponta vesznek az emberek.
http://veteranapro.hu/ules/20886-vet...onto-forma-bmw
barna kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Engem az érdekelne, hogy hogyan tud egy ilyen munkát adni. Mi kell ahhoz, hogy otthon a sufniban nekilássak Pagusa nyergeket önteni gumiból?mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVégül is, műanyag ülést naponta vesznek az emberek.
Elnézve így az avatarjainkat vagy logokat vagy mi a neve ezeknek, mintha a bábszakkör fórumba csöppentem volna.
Deák Gergő és madorka kedvelte ezt.Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
gondolom a két vasdarab állandó pakolgatására gondolt, mert bárhova rakod, az ott útban lesz...UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEngem az érdekelne, hogy hogyan tud egy ilyen munkát adni.
- 7 likes
Komment
-
Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésegondolom a két vasdarab állandó pakolgatására gondolt, mert bárhova rakod, az ott útban lesz...
Ha lehetne kétszer nyomnám a tetszik gombot! 
Milyen igaz! Hogy ez nekem nem jutott az eszembe.Everything is better when you decide you don't care.
Komment
-
A formán kívül, még egy fél milla.UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMi kell ahhoz, hogy otthon a sufniban nekilássak Pagusa nyergeket önteni gumiból?
Miből gondolod ? Ezen az oldalon csak két állat van !UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemintha a bábszakkör fórumba csöppentem volna
Kakas kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment