Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

EZ nem a veteran apron van de erdekes ez lenne a link remelem talalhato http://www.subito.it/vi/46695081.htp

Komment

Mit kell nézni ? Ezt ?http://www.subito.it/auto/rolls-royc...o-46744544.htm
      Megyek gyorsan Eurót váltani. Most úgy is Ócsó !
      movisz kedvelte ezt.

Komment

NEM VAN EGY ERDEKES JAWA 673 nem ertem miert nem jon ki a link alapjan

javitas Jawa 673 Moto e Scooter usato - In vendita Napoli ez talan a jo most le ellenorzom bocs

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          javitas Jawa 673 Moto e Scooter usato - In vendita Napoli
          Ez vélhetően annyira Jáwa, mint az 1100 cm3 MZ ! ( De fogalmam sincs róla, lehet hogy valóban ők kreálták )

Komment

Ez valami Jawa speciálgép szerintem...egy gyorsasági...a csehek csináltak elég sok ilyet.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Meg is van...1971 es:
              Click image for larger version

Name:	1971 Jawa Typ 673.jpg
Views:	1
Size:	114.8 KB
ID:	131623
              Amúgy burkolatos gép:
              Click image for larger version

Name:	1967_3.jpg
Views:	1
Size:	49.8 KB
ID:	131624
              Hogy mehet ez a vas o.O Szívesen kipróbálnám egyszer! Vagy akár többször is, jó lenne látni a mai "sport" motoros tulajok arcán a döbbenetet, amikor egy ilyen lerázza őket mint kutya a vizet. XD
              350 ccm
              Vízhűtéses kétütemű V4 motorral, Dell'Orto karbikkal
              Teljesítmény: 75 LE 12500-as fordulaton
              Végsebesség: 270 km/h
              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 aug. 02, 15:24.
              Kakas, barna és soveny kedvelte ezt.

Komment

A lenyeg az hogy mar nincs fonn a hirdetes pedig tegnapadtak fol az erdekes hogy egy ilyen motornak az ara joval magasabb mint az itt emlitett "szerintem"ezek azok a hirdetesek amik altalaban nem valosak szepszoval mondva. Ami meg inkabb ala tamasztja a velemenyemet hogy nem lehet el erni De ha kontaktusba tudsz lepni mindig ugyan az a felallas .Ha tetszik a jarmu akkor ok megbiznak egy fantomatikus ceget a hazhoz szallitasban akinek a szamlajara bekell fizetni a szallitasi koltseg felet es ok a felelosek az uzlet lebonyolitasaert . Ezt a linket azert tettem fol mert egy csalas sajnos innet es foleg Spanyol orszagbol nagyon sok a visszaeles az internetes eladassal
                barna és soveny kedvelte ezt.

Komment

Amúgy én sem hiszem, hogy ebből Csehországon kívül lenne valahol is...3000 euróért meg szinte ingyen van, egy ilyen ritka gép. 10 darabnál nem lehet több ebből...

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    A lenyeg az hogy mar nincs fonn a hirdetes pedig tegnapadtak fol
                    Még szerencse, hogy Rolls Royce-ról nem csúsztam le.
                    movisz és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Egyebkent tenyleg 10 db keszult belole ez a motor konkretan svajc-ban van a ceg neve classic-motorbikes.com ha ra kerestek van rola sok kep meg mas motorokrol is szep almokat

Komment

Az a jó, hogy van önbizalma ! Végül is, műanyag ülést naponta vesznek az emberek.http://veteranapro.hu/ules/20886-vet...onto-forma-bmw
                        barna kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Végül is, műanyag ülést naponta vesznek az emberek.
                          Engem az érdekelne, hogy hogyan tud egy ilyen munkát adni. Mi kell ahhoz, hogy otthon a sufniban nekilássak Pagusa nyergeket önteni gumiból?

Elnézve így az avatarjainkat vagy logokat vagy mi a neve ezeknek, mintha a bábszakkör fórumba csöppentem volna.
                          Deák Gergő és madorka kedvelte ezt.
                          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Engem az érdekelne, hogy hogyan tud egy ilyen munkát adni.
                            gondolom a két vasdarab állandó pakolgatására gondolt, mert bárhova rakod, az ott útban lesz...
                            Kakas, barna és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              gondolom a két vasdarab állandó pakolgatására gondolt, mert bárhova rakod, az ott útban lesz...
                              Ha lehetne kétszer nyomnám a tetszik gombot!

Milyen igaz! Hogy ez nekem nem jutott az eszembe.
                              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Mi kell ahhoz, hogy otthon a sufniban nekilássak Pagusa nyergeket önteni gumiból?
                                A formán kívül, még egy fél milla.
                                mintha a bábszakkör fórumba csöppentem volna
                                Miből gondolod ? Ezen az oldalon csak két állat van !
                                Kakas kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X