Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
A hirdetések böngészése közben akadtam a BMV -re melyet véleményem szerint sikeresen tönkre tettek. Biztos sokáig gondolkodott a megoldáson de sikerült. Csak az a baj, hogy még büszke is rá! Inkább ment volna az erdőbe fát vágni bár azokat is 80 cm-nél vágta volna nehogy le kelljen hajolnia! Így kell látványosan tönkre tenni valamit.
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa erre varrjatok gombot! Fenomenális! Mz trophy 50 Egyedi! - Ózd, Borsod-Abaúj-Zemplén
Ilyenkor szokott hullani a hajam . Itt egy nagyon ügyes ..... és minden pozitív jelzővel rendelkező ember , csinál egy tök jó dolgot ---aztán patentív ( ráadásul rondán ) a könyök , meg a jellegzetes kipufogó ... Meg egy simson hengerborda + hengerfej kicsit lereszelve megkoronázta volna a dolgot .
- 1 like
Komment
-
a könyök
Mindenesetre amikor először megnéztem a hirdetést, hosszasan néztem az első képet (Igaz, csak kis méretben). Gondolkodtam, hogy mikor gyárthattak MZ-t ilyen gömbölyű blokkal? meg a porlasztó mérete olyan furcsa volt.. De milyen szépen újragondolt ES 250. Aztán lapoztam a második képre, hát lerepült az arcom!
- 3 likes
Komment
-
Egy reális árú motor...persze csak akkor ha a tulajdonos az eladó...
Eladó Pannonia t5 - Képes Motor
- 5 likes
Komment
Komment