Ha ő volt a forgalmis tulaja vagy tudja ki az és hajlandó adásvételit adni akkor nincs vele nagy gond. Volt olyan műszaki vizsgám nkh-nál hogy vizsgáztató személy nem is látta a motort.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem az ára még megfelelő HA a tulaj papír pótlásban közreműködő. DE a blokk akkor is kakukk tojás marad Nálunk az ilyenre azt mondják undorító tegye rendbe.... Az a rozsda meg nem 2 év alatt nő ekkorára Kivéve ha direkt tenyésztik.Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
Gyönyörű ez a TLB. Főleg ha még a papírjai is előkerülnek.
Azért kíváncsi vagyok, a szerencsés vevő értékelni fogja-e ezt a szép patinát (természetesen a mindenképp szükséges javítások elvégzése mellett), vagy inkább viszi-e majd a "homokozóba", hogy új Standox-fényezést kapjon a motor.
- 2 likes
Komment
-
Ti hogyan vélekedtek amúgy az érdeklődők licitáltatásról? Nem ez az első eset az Aprón sem, "számtalanszor" előfordult. Miért nem határoznak meg egy olyan árat, amivel némi alku után isnelégedettek? Ilyenkor arra várnak, hátha betéved egy olyan milliomos, aki előtt kár lenne véletlen előre "alulértékelni" a motort?
Vagy ez mindig csak blöff, és amúgy is csak egy komoly jelentkező akad? Sosem vettem részt még ilyen üzenetváltásos versenyeztetésen, tök kíváncsi vagyok!
Komment
-
Az olyan "Kinek mennyit ér..." meg hogy "Komoly,fizetőképes ajánlatokat várok" stb.-re gondolsz? Ha igen, én kifejezetten rühellem az ilyen hirdetéseket. Miért nem lehet megadni egy kiinduló árat és akkor nem kerülnék olyan kínos helyzetbe, hogy (a Te szavaidat idézve) "alulértékelem" a motort és erre az eladót megsérteném, netán a többi hozzászólót (érdeklődőt) kellemetlenkedő beszólásokra buzdítanám, hogy: "Hát jó hülye vagy. Ez ennél jóval többet ér" stb.
Nyilván az eladó szeretne jó pénzt kapni, de a vevő is szeretne "pénzénél maradni" . Tehát hiába adnék én egy motorért 500 ezret, ha az eladó csak 300-ra gondolt. Nyilván én is örülnék, ha olcsóbban jutnék hozzá, mint amennyit érne nekem az a motor, de ugyanakkor az eladó sem járna rosszul, mert megkapná érte, amit gondolt. Ja és persze, ha alku után, tisztán szeretne ennyit kézhez kapni, akkor ezt számolja hozzá az árhoz. Határozza meg mondjuk 350-ben az árat és tudassa, hogy alkuképes.
(Lehet ám, hogy van valami abban a "betévedő milliomos" elméletben is.)
Azon a bizonyos licitálós oldalon is hülyeségnek tartom a minimálár meg nem jelenítését, mert 10 érdeklődőből 9 tuti, hogy azt kérdezi meg először, hogy mennyi a minimálára a terméknek. Miért? Hogy el tudja dönteni: érdemes-e licitálni rá, vagy aukciófigyelőre rakni, vagy esetleg tovább érdeklődni a termékkel kapcsolatban.soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szerintem az a baj ezzel a motorral hogy a jó és a rossz között helyezkedik el. Mondjuk ismerem az eladót nem most kezdte a dolgokat úgyhogy nem laikusról beszélünk, úgyhogy tudna rá egy árat mondani. De ha valamit el akarok adni és nem tudom mit ér akkor indulhat az 1Ft-os aukció és a kínálat meghatározhatja az árat.
Komment
-
Sokszor találkozni olyan hirdetéssel, ahol az eladónak fogalma sincs mit árul. Az rendbe is van hogy megkérdezi, tudja e valaki mi ez. De amikor odaír a " fogalmam sincs " alkatrésze mellé egy hororr árat, az már idegesítő.
Legutóbb egy rozsdás téglatest alakú kipufogódobot árult valaki, amihez odaírta hogy nem tudja mire való. De az árát azt
pontosan tudta ! 20,000 ftX11, Gabó_Racing és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
Mindennek annyi az ára amennyit hajlandóak adni érte max. Vagy megmarad.Gabó_Racing kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
Csak a beszélgegés kedvéért-az érem másik oldala-hányszor volt olyan hogy a kedves vevő azt mondta:figyejjjmán nekem ez a vacak megér ennyivel többet mert régóta keresem és nanyon örülök....stb
Persze ez az egész csak azért lenne mert a meglepetőstől tátva marad a szája hogy a küztudottan sokszoros áru alkatrészt csak fillérekért árulja a szerencsétlen tudatlan.
Azért ennek a tulárazási dolognak ez is eny kicsit nyitja.
Hány történet van akár csak itt a fórumon is ------dejóvettembanyeg acsávónemtuttamitárul
Hány ember nem fizetett napi ár -alját se az öreg bácsinak a motorért,alkatrészért?
Persze ha miután alátámasztom hogy miért adnék csak ennyit a dologért (katalógus,ujság,más hirdetések....) de az eladó köti magát -akkor persze ennek hangot kell adni........Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 febr. 16, 14:48.soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Persze ez teljese igy van !Igazad van! ----csak ha nem tudod hogy mi az az alkatrész ,akkor mit csinálsz? számodra nem ér egy sört sem ,de piaci ára 1000 eu, ? akkor mi van?----csúnya dolog ha hasraütök és azt mondom " nem tudom mi ez-100 000ft? mert belül érzem hogy a hasonló dolgok drágák !
Komment
Komment