Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ... csak ha nem tudod hogy mi az az alkatrész ,akkor mit csinálsz? számodra nem ér egy sört sem ,de piaci ára 1000 eu, ? akkor mi van?
    Ravasz kérdés, az már igaz...

Esetleg utánajárok, mielőtt hirdetem? Egy kattintással átjövök a fórumra, hátha valaki tud segíteni?

Nem tudom igazából, mit is lehetne tenni, csak sötétben tapogatózom.

soveny eredeti kérdése szerintem a Pannónia TLB kapcsán merült fel, erről pedig minden résztvevő tudja, hogy mi az. De még sincs ára.
    és soveny kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Most már van... Legalábbis közelítő....

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Most már van... Legalábbis közelítő....
        akkor bingó jól tippeltem.

Komment

Igen jó tipp volt én is ennyire tippeltem volna.

Komment

Igazából csak ki akartam ugratni a nyulat a bokorból... Van abban a hozzászólásban is valami, ahol a Sánta Pisti TLB-jével példálóznak...

Komment

De az eladónak is van jobb állapotú tlb-je még eladó.

Komment

En amikor venni akarok valamit azt nezem nekem mennyit er ez szab hatart annak hogy mit koltok ra.
                Persze egy alkatresznek az arat nehez meghatarozni de a vilaghalon sok mindent meg talalsz ami alapjan belehet hatarolni az arat a dolgoknak .
                joker kedvelte ezt.

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  ... Van abban a hozzászólásban is valami, ahol a Sánta Pisti TLB-jével példálóznak...
                  Talán időszerű lenne odafigyelnünk soveny azon felvetésére, hogy egy ilyen motort talán nem is kell feltétlenül felújítani. És amit én tennék hozzá, hogy nem kellene a vételárból lealkudni azt a felújítást ami homokszórással kezdődik.

Ha azt mondom, hogy erre a motorra 600-at kell költeni, és akkor is csak 500-at ér (mondjuk papír nélkül), akkor ugye az eladónak kellene 100-at fizetnie, hogy a vevő elégedett legyen. Kisarkítottam a dolgot.

Ugyanis az már a vevő magánügye, hogy később mennyit költ rá, vagy mennyire igényesedik. Nehogy félreértsetek, nem nyilvánvaló hiányosságokra, vagy csak cserével orvosolható hibákra gondolok. Hanem arra amit soveny írt, hogy „Azért kíváncsi vagyok, a szerencsés vevő értékelni fogja-e ezt a szép patinát”
                  soveny és joker kedvelte ezt.
                  Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 febr. 16, 23:59.
                    -t5- kedvelte ezt.

Komment

Emlékeztek rá ? A közelmúltban volt egy P-10 es a Vaterán. 2 db bukóval árulták. A leírásban az szerepelt, hogy harminc egynéhány évig szobadísz volt, és garantáltan 3000 kilométer van benne.( Gondos gazda, stb. bla bla bla. ) De ennek ellenére az utolsó csavarig felújították.
                      Valami nekem habos a történetben

Komment

Miskolci börzén kérdezték tőlem: kb
                        - Mennyiért adnám el?
                        - Nem adom el!
                        - fél millió?
                        - Nem!
                        - 1 millió?
                        - Nem
                        - 2 millió?
                        - Nem
                        - Na de 20 millión elgondolkodnék?
                        - Igen, hogy ki az a hülye aki ad érte annyit

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Emlékeztek rá ? A közelmúltban volt egy P-10 es a Vaterán. 2 db bukóval árulták. A leírásban az szerepelt, hogy harminc egynéhány évig szobadísz volt, és garantáltan 3000 kilométer van benne.( Gondos gazda, stb. bla bla bla. ) De ennek ellenére az utolsó csavarig felújították.
                          Valami nekem habos a történetben
                          Valakit még be lehet etetni ezzel a dumával ? :"női tulajtól" , "egy öreg bácsié volt" .
                          Én jártam úgy , hogy szóltak "gyere van egy Simson ,nézd meg , egy öreg bácsié volt".
                          Mikor megláttam a sírógörcs környékezett.Ha láttatok még leharcolt ,átfestett ,hiányos gépet!
                          Példának felhozom nagyapámat akinek a Simsonja úgy nézett ki , mintha most jött volna ki a gyárból !
                          Állítom nektek többre nézte , mint nagyanyámat!Ha már az öreg bácsikról van szó , hát az ilyen embertől kell megvenni !(ha rá tudsz találni , mert ritka )

Ui:mir-mur nem te vagy a "valakit" az írásomban ,csak a te hozzászólásodról jutottak ezek eszembe .
                          Mielőtt még félreértés lenne!
                          mir-mur kedvelte ezt.

Komment

>> Ez << viszont egy igazán üdítő hirdetés!
                            Intrepid, Che és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              >> Ez << viszont egy igazán üdítő hirdetés!
                              Igen !
                              Csak reméljük , hogy ténylegesen is jó kezekbe kerül!

Komment

Én inkább feltünési mániának találom, mint "jótéteménynek". Én még soha nem vertem nagydobra, mikor odaadtam egy alkatrészt valakinek. Hozzáteszem, csak olyannak adtam, akit személyesen ismerek!
                                soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X