Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Akkor tárgyaljuk csak ki az én hirdetésem is...
    M72 vagy amit építesz belőle
    Ez jó! Először is azt elárulom, hogy hatékonnyá teszi a hirdetést, ha fórumokból meg van linkelve. Közvetlen látogató is több lesz és a Google is jobban megkedveli. Szóval ez már eleve egy jó pont!

Az biztos nehezebbé teszi az értékesítést, hogy így egyben valóban elsősorban egy „építőnek” lehet rá szüksége. Nem tudom mekkora lehet ez a piac, valószínű nem nagy.

Próbáltad már darabokban is? Gondolom ez az ár összejönne úgy is, csak persze sokkal több a macera. De a váz például gyorsan elmenne.

Viszont látom, hogy itt a fórumon a neved alatt nincs link hirdetésedhez. Az sem rossz dolog, csak annyi kell hozzá, hogy ugyanaz legyen a két oldalon az email címed. Javítsam valamelyiket? Ezt azért is írom most, hogy mások is szóljanak bátran!
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Megköszönném, ha megtennéd! Az általánosan használt emilcímem a bazsimoci kukac gmail.com

Meghírdettem az Ebay apróhirdetési rovatában is, kíváncsi leszek német vagy magyar tulaja lesz a cuccnak...?

Komment

Én értem a logikádat, meg az árképzésed is reális, de nem hiszem, hogy sikered lesz...de ne legyen igazam...
        A vázat pedig még alul is értékelted...pár napja láttam egy csonkolt M72 vázat 35 ért, a tiéd meg ráadásul a korai változat ha jól látom, háromszög alakú hátsó merevítővel.
        A féklap, ami külön van a földön, szimpla vagy duplakulcsos? Az enyém peremét megrágta a SZU Ha addig nem megy el együtt, a kövi hónap elején bejelentkezek a fékért, ha 2 kulcsos(remélem nincs semmi huncutság, és belemegy az alu Nyipró agyba).
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Nem két kulcsos, viszont vadiúj betétek vannak benne...
          Azt nem értem, a vázak miért olyan kelendőek, és a hozzá tartozó dolgok pedig nem...
          UK kedvelte ezt.

Komment

Veterán motor

Elég morbid
            "elhunyt nagypapa gondosan őrizte."
            Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 febr. 29, 14:43.
            soveny kedvelte ezt.
            A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

EGy kis játéknak is felfogható hirdetés Avagy ki lenne jó nepper akár
              adott a pannonia TL hiányos hirdetés. "amúgy problémám nincs vele"
              A találós kérdés hány motor bújik meg? "komplett vagy hiányos, a pl ott egy csavar az egy motor nem ér "

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                EGy kis játéknak is felfogható hirdetés Avagy ki lenne jó nepper akár
                adott a pannonia TL hiányos hirdetés. "amúgy problémám nincs vele"
                A találós kérdés hány motor bújik meg? "komplett vagy hiányos, a pl ott egy csavar az egy motor nem ér "
                Valahogy nem értem mit akarsz mondani...

Komment

Na ez a hirdetés kicist mellbevágott.
                  Pannónia T5 blokk akár gyűjtőknek is!
                  Gabó_Racing és kollarg kedvelte ezt.

Komment

darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Na ez a hirdetés kicsit mellbevágott.
                    Click image for larger version

Name:	a fukar mindenit.JPG
Views:	1
Size:	112.3 KB
ID:	130862

Gyorsan megörökítettem, mert ez tényleg nem hétköznapi.

Szerintem kötök csereüzletet az eladóval, van ugyanilyen blokkom. Az még speciálisabb, mert fixre van hegesztve II. sebességi fokozatban és kifli hajtókarral szerelték...
                    Lai, mir-mur és Gabó_Racing kedvelte ezt.
                    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Én is piacra viszem a blokkokat, mert lehet többet adnak akkor érte mint egy egész motorért.

Komment

Én is piacra viszem a blokkokat, mert lehet többet adnak akkor érte mint egy egész motorért.
                        Még ne. Várd meg amíg ő eladja, mert ha túlkínálatot csináltok letöritek a saját áraitokat...
                        Gabó_Racing, soveny és BeniP10&P21 kedvelte ezt.
                        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Igazad van ne legyen túlkínálat.De ki tudja lehet villámon viszik.
                          kollarg és soveny kedvelte ezt.

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Valahogy nem értem mit akarsz mondani...
                            arra akartam kilukadni, hogy a hirdetés képein több Pannónia fő alkotó elemét is meg lehet találni bár nem túl feltűnőek. Én is csak úgy néztem hogy jé van még ott x jah nem is x+y. Jé és még ott is van N darab
                            Fő alkotó elemen vázat értem.

lehet én lettem nepper szemmel megáldva csak nem tudtam erről

Igazad van ne legyen túlkínálat.De ki tudja lehet villámon viszik.
                            Van egy M6-os anya csavarom némi korrózióval, de javítható hmmm legyen az ára 200Ft

Amúgy még ha TLB blokk lenne még meg is érteném.... de nem...

most látom 100. kommentem
                            Utoljára szerkesztve a következő által: BeniP10&P21; 2012 márc. 01, 20:30.
                            Gabó_Racing és soveny kedvelte ezt.

Komment

Na ez a hirdetés kicist mellbevágott.
                              Pannónia T5 blokk akár gyűjtőknek is!
                              Hűha!
                              Úgy érzem ,ilyen blokk árak mellett milliomos lettem!
                              (csak gondolatban , mert ennyiért eladni lehetetlen!)
                              Gabó_Racing kedvelte ezt.

Komment

Ideje készíteni árfolyam táblázatot veteránokhoz. Érdekes lenne biztosan visszanézni az árak változását komplett vagy alkatrésekre
                                "bár ezt megvalósítani lehetetlen, bár pl vaterából lehetne látni valamit de az nagyon kis százaléka az üzleteléseknek, de a többinél bárki bármit vallhat"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X