Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ... Érdekes lenne biztosan visszanézni az árak változását komplett vagy alkatrésekre ...
    Pont ez jutott eszembe, miközben a Veterán apró facebook oldalát alakítottam „idővonal” stílusúra: Veterán apró | Facebook

Meg fogom oldani, hogy a „napi hirdetések” árai is megjelenjenek a szövegbe, így később, évek múlva, érdekes kis napló fog kialakulni.
    Lai, Gabó_Racing és BeniP10&P21 kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Kész vége... kezdem elvesíteni a fonalat, hogy mi az érték egy veterán korú járműben manapság.
      Műfüves trabant most ezért kérnek el ennyit ??
      veszek egy tarbit teszek bele tehénbőrt... elejére meg egy szürke marha szarvát és kiírom hogy
      Mo. egyetlen vadnyugati stílusú trabija drágán eladó :O
      Gabó_Racing kedvelte ezt.

Komment

Drága ez a műfű, mint az igazi...
        250e - 40e (ennyit ér a trabi)= 210,000 HUF!!!.
        Van benne kb 5 méter, tehát az egyismeretlenes egyenletet folytatva:
        210,000/5= 42,000 HUF/folyóméter!
        Drága ez a műfű, mondtam...

Aki megveszi (és ezzel bohócot csinál magából), és hozzám akarja műszakira hozni, azt Glialkával várom!
        Hungarian Dumb & Dumber...
        Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

De hát nyilván senki nem veszi meg ezt a műfüves cuccot. Ez egy marketing megoldás volt, talán egy másik műfüves céget érdekelhetne, viszont azok szintén be tudnak borítani egy autót műfűvel, ha ez a perverziójuk. Én nem is értem a hirdetőt hogyan gondolta.
          Kínos mindenesetre.
          Gabó_Racing kedvelte ezt.
          Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Sokkal inkább az újszászi M.Tibornak kívánnak ügyvédi költségre pénzt előteremteni szerintem.
            -t5- kedvelte ezt.

Komment

Szia wsievers !!

Tetszett a hozzászólásod a Veterán aprón a "Danuvia Csepel " hírdetésnél !
              Hátha a fejéhez kap!!

Üdv !

(Most olvastam a hirdető érvelését ,elég meggyőző a válasza.)
              Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2012 márc. 03, 20:28.

Komment

garázsmester eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Az egyik szemem sír a másik meg még jobban! Simson r2

No komment!..........:-)()()()(
                A cirkuszban egy bohóc alatt még jól is mutatna, de az utcára nem mennék vele még éjszaka se!

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Tetszett a hozzászólásod a Veterán aprón a "Danuvia Csepel " hírdetésnél !
                  Hátha a fejéhez kap!!
                  [...]
                  (Most olvastam a hirdető érvelését ,elég meggyőző a válasza.)
                  Akkor sem éri el az a költséget, amiért adja, a mai nyomtatók korában...Amúgyis én pedig minden egyes eladott motoromhoz adtam a saját magam által kinyomtatott gépkönyvet/alkatrészjegyzéket, sőt CD-t az összes gépkönyvemmel ingyen de mind 1...a gyári gépkönyveket adókkal nekem sincs semmi bajom...az ugyanúgy érték, mint egy alkatrész, de egy reprintet ne tekintsünk már annak...
                  Che és Tamás78 kedvelte ezt.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Most nem akarok linkeket betenni DE számomra egy apróságon fennakadt a szemem. És ezt egyre többet látni.
                    A hirdetéseknél sok helyen női nevű hirdetőket látni.

Komment

Most nem akarok linkeket betenni DE számomra egy apróságon fennakadt a szemem. És ezt egyre többet látni.
                      Talán ez is ,egy üzleti fogás !!!
                      BeniP10&P21 és -t5- kedvelte ezt.

Komment

Ilyen sokat jelent ?? Eddig én férfi eladóktól vettem ha vettem... Vagy lehet, hogy én nem figyeltem és közben nemet változtattak.
                        Vagy biztos emlékezünk a vaterás reklámra mikor a barátnő mindent kiárusít. hm... de azt a marketing fogást ennyiszer meglovagolni.
                        "én azt interneten nem nézem hogy nő vagy férfi inkább csak a % a név mellett, nem úgy mint börzén ahol anyukával jobban lehet alkudni mint apukával otthon meg majd elrendezik "

Komment

"Pannónia T5 motorblokk megkímélt állapotban, kevés kilométerrel, nemdohányzó női tulajdonostól eladó."

Azt hiszem, akkor üt majd be a krach, ha megjelennek a svájci nyugdíjas orvos-gazdás Jawa-kuplungkosarak is.
                          mir-mur, joker és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ilyen sokat jelent ?? Eddig én férfi eladóktól vettem ha vettem... Vagy lehet, hogy én nem figyeltem és közben nemet változtattak.
                            Vagy biztos emlékezünk a vaterás reklámra mikor a barátnő mindent kiárusít. hm... de azt a marketing fogást ennyiszer meglovagolni.
                            "én azt interneten nem nézem hogy nő vagy férfi inkább csak a % a név mellett, nem úgy mint börzén ahol anyukával jobban lehet alkudni mint apukával otthon meg majd elrendezik "
                            Igen!
                            Ilyen sokat jelent .Azért , mert nagyon sok jóhiszemű , naív , befolyásolható ember van .
                            Az hogy a börzén " anyukával" jobban lehet alkudni, mint "apukával" az relatív .Tapasztaltam már ,hogy van olyan "anyuka" aki üzletelésre született ,akárhogy csavartam ,ügyeskedtem , nem bírtam vele .(na , ne gondoljatok rosszra!Vagy jóra?)
                            BeniP10&P21 kedvelte ezt.

Komment

Egyetértek Tamás78 emberrel, mindent eredményesebben lehet értékesíteni, ha csak megemlítik egy hölgy lehetőségét, mert nagyon sokan vizuális típusok vagyunk és egy női nevet is azonnal kapcsoljuk a tüneményes női alakhoz amelyre mindig "vágytunk". Utána jöhet a portéka amelyet megvennénk!
                              Genfben a lányok oly csodásak - YouTube
                              Tamás78 kedvelte ezt.
                              A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Igen!
                                Ilyen sokat jelent .Azért , mert nagyon sok jóhiszemű , naív , befolyásolható ember van .
                                Az hogy a börzén " anyukával" jobban lehet alkudni, mint "apukával" az relatív .Tapasztaltam már ,hogy van olyan "anyuka" aki üzletelésre született ,akárhogy csavartam ,ügyeskedtem , nem bírtam vele .(na , ne gondoljatok rosszra!Vagy jóra?)
                                Szerintem inkább udvarolni kellene, nem csavargatni!
                                Tamás78 és BeniP10&P21 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X