Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha rendelsz rendelj 1et nekem is és akkor megbeszélt időpontban kifizetem a sapkát és a postaköltség felét is!
    Szia!

Igazság szerint már legalább 3 hete voltam Debrecenben Vasadi Mihálynál és ott vettem egyet. Abban reménykedtem, hogy jön a Nyíregyházi börzére, de sajnos azt elmosta az eső és a nagy szél :-(

Azért majd beszélek vele hátha van még neki...

Beszéltem vele, van még bőven neki is. Nyírtétre szeretne kijönni, vagy a Nagykállói börzére, persze ha nem esik egybe valamelyik nagyobb börzével.. Nyírtét Június 6-án lesz ha jól tudom.

Komment

chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Beszéltem vele, van még bőven neki is. Nyírtétre szeretne kijönni, vagy a Nagykállói börzére, persze ha nem esik egybe valamelyik nagyobb börzével.. Nyírtét Június 6-án lesz ha jól tudom.
      Köszi szépen! Igazából van nekem használható, csak eléggé el van már mattulva meg a nap is kiszívta és a felülete enyhén meg van repedezve, de belülről tökéletes, csak gondoltam ha esetleg rendelsz akkor rendelj 2-t és akkor ahogy láttam olcsóbb is, meg a postán is osztozhatunk, bár gondolom borítékba küldte volna úgy meg 100-200 forint között igazából nem sokat számít az sem. De most inkább kipufogóra meg papírozásra gyűjtök.

Komment

Komment

Megint találtam egy érdekes ritkaságot vaterán

Komment

Attached Files
            LC 9246 kedvelte ezt.

Komment

BMW R 26 motor

A motor se kutya (uhh de elfogadnám), de amin nagyon röhögtem az alatta található jópofa párbeszéd!
              sricsi70, Lai és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

És mi lehet ott a háttérben a lepel alatt? Első ránézésre nem mai, és nem is orosznak tűnik !

Komment

dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  A motor se kutya (uhh de elfogadnám), de amin nagyon röhögtem az alatta található jópofa párbeszéd!
                  Lehet, hogy kimenő volt a bolondokházában?
                  Esetleg sok volt a humorbonbon?

Komment

Lai eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    És mi lehet ott a háttérben a lepel alatt? Első ránézésre nem mai, és nem is orosznak tűnik !
                    Ahogy elnézem ez egy BMW lelőhely, és ha ez így van akkor a lepel alatt is BMW van, és ha a lepel alatt BMW van, akkor szerintem az egy R51-es (legalábbis a henger alapján), akkor pedig biza tényleg nem mai darab.

Komment

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ahogy elnézem ez egy BMW lelőhely, és ha ez így van akkor a lepel alatt is BMW van, és ha a lepel alatt BMW van, akkor szerintem az egy R51-es (legalábbis a henger alapján), akkor pedig biza tényleg nem mai darab.
                      Személy szerint Ks 750-es zündappra gondoltam, de elbizonytalanodtam az R75 BMW-vel.
                      R51 es szerintem nem lehet, mert nem illene hozzá az MG 34 / 42 géppuska meg azok a széles kerekek is gondolom terepre lehettek kifejlesztve. De bármelyik is, elég nagy kuriózumnak mondható.(szerintem )
                      (a hengerfejet nem tudom hová tenni. nem lehet,hogy hiányzik róla a dekli/dekni és azok csak a szelephimbák ? )

Komment

Személy szerint Ks 750-es zündappra gondoltam, de elbizonytalanodtam az R75 BMW-vel.
                        lehet igazad lesz a zündappal kapcsolatban, viszont nagy valószínűséggel nem R75ös, mert azon sok a vas, már a blokknál sem látszik semmiféle bukókeret, de a hátuljánál is kéne látszania, a hátsó lámpa fölött. Ráadásul bmwhez képest eléggé felfele áll a kormánya. Ez bizonytalanított el, meg a széles pótkerék. A hengerről tuti hiányzik valami kupak.

Viszont az az egy biztos, hogy az ott porosodó rengeteg motorból bármelyiket szívesen elfogadnám

Találtam egy BMW-nek álcázott Dnepr-t
                        Lai és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Szoval etanollal is elmegy ezek szerint?Nem hinnem ,hogy egeszseges lenne vagy meg is? E85 - bioetanol mindenkinek: Pannonia E85-tel
                          soveny kedvelte ezt.

Komment

Habár nem a veteranapron van, de ez a "csopper" amire most akadtam a "récsing"-bazár legsötétebb bugyraiban megérdemli hogy felkerüljön ide. Szegény IZS...

Izs planeta3 (Motorkerékpár - Motorkerékpár alkatrész)
                            LC 9246 kedvelte ezt.
                            There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Blackmumus, LC 9246 és norinco kedvelte ezt.

Komment

Azt írja a tulaj, hogy nem lát benne fantáziát...BAKKER MÁR ÉN SEM!

A lepel alatt egy Zündapp KS 600-as van. A bal oldali szelepfedélről felismerem
                                Lai kedvelte ezt.
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X