Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    (vagy csak nekem lapos a bukszám, és élek egy álom világban?! )
    Áhh dehogy.
    Be kellene vezetni a Pannóniánál a régi módit "egységár"
    soveny és joker kedvelte ezt.

Komment

Nagyon jó ötlet -----17 535 ft----egységár
      soveny kedvelte ezt.

Komment

Ezt csak úgy érdekesség képpen, hogy még ilyen is van... Lehet, hogy rögtön a KGB központban riasztott?!
        soveny kedvelte ezt.

Komment

Megint ráértem nézelődni és megint találtam egy érdekes gépet, igaz megint nem a veteránaprón:

Segédmotor kerékpár eladó vagy cserélhető Békéscsaba ”¢ Hirdetések innen: Vateraauto.hu

Click image for larger version

Name:	smkp a lá csepel.JPG
Views:	1
Size:	67.2 KB
ID:	131234

(ez is egy megoldás a B125-re...)
          wsievers kedvelte ezt.
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Nekem fordítva volt...Rigában volt Csepel blokk...az volt az első motorom
            -De mit is mondjak?Erre a képre pár Csepeles biztos felszisszen
            Végülis teljesítményben nem sok változás történt :P
            OdinHEM és kollarg kedvelte ezt.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

A fényképről úgy tűnik a váz azért megvan csinálva rendesen.Jobb lenne ha szerezne egy csepel blokkot bele és a hazai motorkerékpár gyártás még egy darabja megmaradhatna eredetihez közeli állapotban.

Komment

Csak "egy gondolat bánt engemet", mikor a magyar motorkerékpár gyártás befejeződött, a Honda már itt tartott!
                Honda Goldwing GL 1000 1975 (K0)
                Gyönyörű darab, el tudnám képzelni az oldalkocsisom mellett, a "hétköznapokra"!
                movisz és joker kedvelte ezt.
                A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Attached Files
                  egér, Lai és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Már nem tudom hanyadszorra látom ezt a szegény dobozolt vázas p20-ast.... p-20-21 lukx panonia
                    Ilyen hosszú idő alatt már rájöhetett volna mit is árul. :/

Másnak is feltűnt ez a hirdetés? http://veteranapro.hu/oldalkocsis-mo...una-oldalkocsi
                    csak én érzem furának? Egyből kettő de méghozzá oldalkocsi + kuli + német papír. Nekem ez sok.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: BeniP10&P21; 2012 jún. 18, 15:50.

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Már nem tudom hanyadszorra látom ezt a szegény dobozolt vázas p20-ast... p-20-21 lukx panonia
                      Ilyen hosszú idő alatt már rájöhetett volna mit is árul. :/
                      Erre tényleg jó az: iksszel, mint töxár című fejtegetés!
                      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Vas eszterga gép - Vatera.hu

Az utóbbi időben megnőtt a kereslet az esztergapadok iránt! De nem minden eszterga ami annak tűnik! Ez egy átalakított szelepköszörű!

Click image for larger version

Name:	BIG_0005892764.jpg
Views:	1
Size:	90.3 KB
ID:	131303

És ezzel csak az a baj, hogy a tokmány pont annyit forog mint normál esetben a köszörűkő! Ez nagyon veszélyes!
                        Írtam az eladónak, persze kitörölte a hozzászólásom....
                        OdinHEM és supermax kedvelte ezt.

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Egyből kettő de méghozzá oldalkocsi + kuli + német papír.
                          Már hallottam ilyet ! A Német rokon forgalomba helyezi odakint a magyar papír nélküli motort, aztán hazahozod mint Uniós veteránt, és papírozod.
                          soveny, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Nem hiába mondják, hogy leleményes a magyar, esztergapad "powered by Al-káida".
                            Nálam is nagyon hiányzik a gépparkból egy eszterga, de az árakat nézve vagy ilyen életveszélyes holmikat találtam vagy aranyárban voltak, no meg persze nálam a szaktudás hiánya, így inkább Bödör Laci bácsi megoldotta a Kőris utcában a "faragnivalót".
                            OdinHEM, -t5- és dino125ad kedvelte ezt.

Komment

Attached Files
                              OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Hol olvassátok, hogy német papírral ?
                                Most hogy nézem én se látom... Pedig nekem még utólag is az rémlik, hogy olyat is olvastam
                                Menet közbe változtatható a hirdetés ??

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X